ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Απαιτείς από τους άλλους, Κριέ μου, να φέρονται με σοβαρότητα και σ’ έχει κουράσει η χαλαρότητα της συμπεριφοράς τους. Σκέψου όμως, μήπως η δική σου στάση είναι αυτή που προκαλεί ανάλογη αντίδραση. Βάλε πρώτα όρια και κανόνες στη δική σου λειτουργία και τότε θα δεις, ν’ αλλάζουν, ως διά μαγείας, κι οι άλλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, μπορούν να πάνε καλύτερα απ’ όσο τώρα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια, Κριέ, που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς, λοιπόν, τις προσπάθειες. Οικονομικά θέματα που σ’ έχουν κουράσει, σταδιακά θ’ αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η επανάσταση που επέλεξες ως μέσο αντίδρασης, Ταύρε μου, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Άλλωστε η ιστορία έχει καταγράψει πολλές που απέτυχαν οικτρά. Πιο σοφό θα ήταν, σήμερα και γενικότερα, να κάνεις μικρές, μεθοδευμένες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία σου σήμερα, Ταύρε, θα είναι πολύ μεγάλη και θα την ακολουθήσει ο ερωτισμός σου, που επίσης θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια σχέση, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Υπάρχει τελευταία σύγχυση μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, Δίδυμε. Πρόσεχε, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς σε πλάνες, από τις οποίες δε θα μπορέσει κάποιος να σε βγάλει. Δες την αλήθεια κατάματα, όσο κι αν αυτό πονάει. Είναι μια στάση αξιοπρεπής και που μόνο λυτρωτική μπορεί ν’ αποδειχθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα η ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει σε βάθος μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για τη μελλοντική πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact