ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Μην έρθεις όμως σε σύγκρουση με δικά σου άτομα. Πρέπει να σε προετοιμάσω για κάτι που θα σε ενοχλήσει, αφού για θέματα που θέλεις να προχωρήσεις και ολοκληρώσεις, θα χρειαστεί να κάνεις αρκετή υπομονή. Όλη αυτή η καθυστέρηση έρχεται από τον Ερμή, που είναι ανάδρομος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, στη σχέση σου θα επικρατεί ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα, φρόντισε να μη μιλήσεις καθόλου στο ταίρι σου για καταστάσεις που έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου, Δίδυμε, που θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον (δες και τις τελευταίες πέντε λέξεις της παραγράφου). Παράλληλα, προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα, ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Τέλος, είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και να σταματήσεις την κακή διατροφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Ζυγό, Καρκίνε, σε κάνει μερικές φορές να λες λόγια στο ταίρι σου που το στεναχωρούν. Φρόντισε ν’ αλλάξεις τακτική, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε μια χαρά, Καρκίνε. Πρέπει όμως να οργανωθείς περισσότερο και απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά, θα ξεκινήσεις να ισορροπείς, καθώς τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις, που μπορεί να σου κάνουν, καθώς τα άστρα δείχνουν πως θα είναι συμφέρουσες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Έχεις να υλοποιήσεις, Λέων μου, πάρα πολλές ιδέες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Καλό, λοιπόν, είναι να προσέξεις πολύ στις κινήσεις σου. Μπορείς να ξανακερδίσεις αυτά που είχες την προηγούμενη περίοδο κι ίσως στερήθηκες. Χρήσιμο θεωρώ, να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό σημείο και θα εισπράξεις απόλυτη ειλικρίνεια από το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Λέων, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που πλησιάζουν να ολοκληρωθούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι βάσεις που έχεις θέσει, Παρθένε, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, είναι πραγματικά ισχυρές. Μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα, τα οποία προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και είναι προσωρινά. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου! Η μέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την αγάπη και τον έρωτά σου στο ταίρι σου. Μη διστάζεις καθόλου, εκφράσου ελεύθερα και θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Παρθένε μου, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος, όλα θα τα καταφέρεις άψογα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο εκνευρισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχει πρωτεύοντα ρόλο (και σε παρακαλώ μη σπάσεις την οθόνη). Καλό είναι, κάποιες στιγμές να μη λες πράγματα που μπορεί να στεναχωρούν δικά σου άτομα (σπάζοντας ταυτόχρονα οθόνη κινητού ή υπολογιστή). Οι υποχρεώσεις που θα έχεις είναι πάρα πολλές (επισκευή σπασμένης οθόνης, ίσως;) αλλά θα γίνουν και κάποιες θετικές αλλαγές (οθόνης μήπως;) σε σημαντικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, σήμερα Ζυγέ, να ανακυκλώνεις παλιά γεγονότα. Αυτό σταματάει την πορεία που έχει το ταίρι σου στη σχέση σας και δεν το αφήνει να εκφραστεί όπως θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει, το ξανατονίζω, να σκεφτείς πιο σοβαρά τις προοπτικές που θα σου παρουσιαστούν, καθώς τα άστρα φαίνονται να σε ευνοούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τόσο καιρό αγχώνεσαι, Σκορπιέ, αν και πως θα τα καταφέρεις. Ήδη όμως τα πέτυχες, αλλά από ό,τι φαίνεται, μάλλον δεν το έχεις αντιληφθεί, καθώς έχεις συνηθίσει τόσο καιρό να ζεις μέσα στο άγχος και στην αμφιβολία. Άλλαξαν αυτά. Ξέχασέ τα. Από σήμερα θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον ταίρι σου για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Σκορπιέ, και το σωστό θα ήταν, να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό, κινούμενος έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να αποφύγεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά και να βρεις τον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα άστρα δείχνουν μια θετική μέρα σε σχέση με θέματα που θέλεις να τελειώνεις – ειδικότερα με ζητήματα σπιτιού. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με άτομα της οικογένειας, τώρα αρχίζουν και εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει, πως βλέπεις εσύ μερικά πράγματα στη σχέση σας. Κι αυτό, επειδή ακόμη δεν του έχεις πει τι είναι αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε, Τοξότη, σήμερα να κινηθείς χαλαρά στην δουλειά σου, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς θα προκύψουν απρόβλεπτα και αιφνιδιαστικά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact