ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, αυτούς που είχες χάσει από θέματα που σε αποσυντόνιζαν. Ό,τι κάνεις σήμερα πάντως, πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και να μη φερθείς με παρορμητισμό (εκτός αν θέλεις να κάνεις ειδικά σε μένα κάποιο ακριβό δώρο – εκεί φέρσου). Θα γίνουν, δείχνουν τ’ άστρα, συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν και να σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το κλίμα στην σχέση σου, Κριέ, είναι πολύ καλό και θέλεις να κάνεις περισσότερα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξωτερικεύεσαι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Κριέ. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί μεν να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πρόσεξε να μην εκνευριστείς με θέματα, που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Θα σε συνοδεύει σημαντική ενεργητικότητα και μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα που σε απασχολούν καιρό, αφού οι ιδανικές τους λύσεις είναι πολύ κοντά. Μην αποθαρρύνεσαι, λοιπόν, από προβλήματα με τα οποία θέλεις να τελειώνεις και καθυστερούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να κάνεις μια αναδρομή, να δεις που ήταν η σχέση σου και τι έχεις καταφέρει εσύ μαζί με το ταίρι σου. Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό σημείο και κοντά στην ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα δείξεις στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι μεγάλη και μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Μπορείς, επίσης, να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact