ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να μη βγεις από τον προγραμματισμό σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα και γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα δεις, είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου, διότι κι εκείνο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά φορτισμένο από άλλες καταστάσεις που βιώνει. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Αιγόκερε, θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες (και δεν απευθύνομαι μόνο σε ναυτικούς κι αεροπόρους) για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με κάθε τι που ασχοληθείς, να ξέρεις, ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μη βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι ανάδρομος, Υδροχόε, δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν το περίμενες (χτυπάει συναγερμός;). Καλό λοιπόν είναι, να βρίσκεσαι σε διαρκή εγρήγορση (χτυπάει συναγερμός, ξαναρωτάω) για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Θα σου παρουσιαστούν όμως και καταστάσεις, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου, Υδροχόε, που σε αγχώνουν αρκετά. Σε βεβαιώνω, ότι έχεις όλα τα φόντα για να τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας καλύτερα. Θέματα, που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση σήμερα, Ιχθύ. Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά κάποια φιλικά σου πρόσωπα ίσως να μη θέλουν και τόσο το καλό σου. Η περίοδος, λοιπόν, προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις από πάνω σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της επιτυχίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, Ιχθύ, τι θέλεις και τι ζητάς. Η σχέση σου πηγαίνει εντάξει, αλλά για να πάει καλύτερα, φρόντισε να πεις και στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ μου, έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά και τα παλιά σου σχέδια έχουν γίνει σημερινοί στόχοι. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά, αλλά βρίσκεσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact