ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι στα ύψη της. Το δημιουργικό σου μυαλό σήμερα θα έχει και κάποιες άλλες ιδέες, που θα βγάλουν δικά σου άτομα από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα προσωπικά και μην ανησυχείς για το παραμικρό, αφού έχεις ρυθμίσει μια χαρά όλα τα άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Δίδυμε, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε κινήσεις, αυτή την περίοδο που είναι θετική, ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, προβλήματα κι έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις σήμερα για τρίτα πρόσωπα, Καρκίνε, και δυστυχώς θα είσαι παρών. Φρόντισε να κρατήσεις κατά το δυνατόν ουδέτερη στάση, αφού οτιδήποτε πεις, μπορεί να παρερμηνευτεί. Η ουδετερότητα σου θα εκτιμηθεί, ενώ θα σε προφυλάξει και από λόγια που δε θα ήθελες ν’ ακούσεις. Άλλωστε η ηθική σου, αλλά κι η ειλικρίνεια σου, είναι αποδεδειγμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Καρκίνε μου, κι άφησε στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να το δεις ν’ απομακρύνεται. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ευνοείσαι από τους πλανήτες, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει έγκαιρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η δυναμικότητα σου, Λέων, σήμερα θα είναι στα ύψη της. Θ’ ανταπεξέλθεις σε θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Φρόντισε να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους, αν δείξεις τη δέουσα προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα, Λέων, εμβαθύνοντας στην ουσία τους, και βρες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Λέων, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ μ’ αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε βεβαιώνω όμως είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έρχονται καλύτερες μέρες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact