ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να σκέφτεσαι ζητήματα που σ’ έχουν στενοχωρήσει. Αναπολώντας παλιές κακές καταστάσεις, φθείρεις τον εαυτό σου. Έχεις να καταφέρεις τόσα θαυμάσια πράγματα στο μέλλον, που μόνο τις επιτυχίες σου πρέπει να σκέφτεσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να ξεφύγεις από αυτή την άσχημη διάθεση και να κάνεις θετικές κι αισιόδοξες σκέψεις, αφού μόνο αυτές σου αξίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα, αλλά και γκρίνια, μπορεί να υπάρξουν στη σχέση σου, Παρθένε, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, Παρθένε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να επικεντρωθείς σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μη δίνεις άλλες αναβολές, καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και μετά θα σου είναι πιο δύσκολο να βρεις διέξοδο. Μίλα με τα δικά σου πρόσωπα και σε βεβαιώνω, ότι θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Δράσε γρήγορα, για να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ζυγέ, σήμερα ν’ αποφύγεις τη διαφωνία απέναντι σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, αλλιώς θα έχετε αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να ξέρεις ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Σκορπιέ, να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, αφού κάποιες καταστάσεις έχουν παρερμηνευτεί και στο τέλος θα παρεξηγηθείς εσύ. Με την ανοχή που έχεις δείξει σε ορισμένα περιστατικά, μερικοί νομίζουν ότι συναινείς. Οι θέσεις σου όμως είναι τελείως διαφορετικές. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να κάνεις τις ανακατατάξεις σου, ώστε να μην μπορεί κάποιος να σε χρησιμοποιήσει και να «παίξει σκάκι» στην πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε μια χαρά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει τον άνθρωπό σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Σκορπιέ, οπότε θα σε συμβούλευα, σήμερα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και γενικά, μην παρασυρθείς σε έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact