ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, Τοξότη, κι έχεις καταφέρει να βελτιώσεις επαρκώς τον τρόπο σκέψης κι αντίδρασης σου. Κάνεις σωστές κινήσεις, που πάντα δίνουν ώθηση στα σχέδια σου και παίρνεις πρωτοβουλίες ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται. Αυτή την περίοδο, θα βρεθείς σε μια ροή συνεχούς εξέλιξης κάποιων καταστάσεων, που δε θα σου αφήσουν περιθώρια για αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Τοξότη, καλό είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που δεν ξέρει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ξέρεις ότι αυτή την περίοδο η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου, Τοξότη, και να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που είναι ακόμη στάσιμα. Κάνε σήμερα συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι υπογραφές συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Από κάποια οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει, Αιγόκερε, έχεις προβληματιστεί και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Για να ηρεμήσεις από όλες αυτές τις καταστάσεις, το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τα άτομα που σ’ ενδιαφέρουν και να λύσεις ό,τι σε απομακρύνει ή σε προβληματίζει μέσα στην οικογένειά σου. Αυτό θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Αιγόκερε. Απόφυγε μόνο να κοντράρεις το ταίρι σου, ώστε να μην έχεις προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος φέρνει ένα νέο ξεκίνημα για την αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, απαιτεί προσεκτικό χειρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει ν’ αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Έχεις πολλά αυτό το διάστημα στο κεφάλι σου, που οφείλεις να τακτοποιήσεις, αλλά να ξέρεις ότι σου ανοίγονται κι άλλοι δρόμοι, οι οποίοι στην πορεία θα αποδειχθούν πολύ εποικοδομητικοί για σένα. Φρόντισε να βάλεις στο πρόγραμμά σου οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να σου γίνει σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για θέματα, που το φορτίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, και για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact