ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Πολλά συμβαίνουν μέσα σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Οι σκέψεις σου τρέχουν με τρελές ταχύτητες μερικές φορές ενώ παράλληλα το μυαλό σου ονειροπολεί! Αν δεν το διοχετεύεις σε κάτι δημιουργικό και θετικό, απόφυγε ν’αφήσεις τη φαντασία σου να ξεφύγει. Ο Ερμής που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και η επικοινωνία σου σήμερα θα είναι στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σου αρέσει πάρα πολύ η εξουσία αλλά αν άκουγες και ακολουθούσες κάποιες συμβουλές θα έφτανες πάρα πολύ ψηλά στην οποιαδήποτε κλίμακα. Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και θέλεις να τα κάνεις όλα εσύ. Φρόντισε να βάλεις ένα σχετικό προγραμματισμό για να μπορέσεις να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αισθηματικά από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να είναι μια εξαιρετική ημέρα για εσωτερική αναζήτηση, φιλίες, δικτύωση και ευχάριστες δραστηριότητες. Με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί, σου δίνει απλόχερα ότι θέλεις, έχεις ευχάριστες συναντήσεις και εύκολα κερδίζεις την εκτίμηση των άλλων. Οι άλλοι είναι πιθανό να είναι ευγενικοί και γενναιόδωροι μαζί σου. Αισθάνεσαι αισιόδοξος και έτσι προσελκύεις την καλή ενέργεια στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact