ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μέσα σου, είσαι άτομο που έχεις αστείρευτη χαρά και αισιοδοξία. Μπορείς βεβαίως να μεταφέρεις αυτά τα καλά συναισθήματα στην καθημερινότητά σου. Σήμερα φρόντισε να κινηθείς με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που καλείσαι να λύσεις και είναι στάσιμα μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε εμπνέουν ή που εμπνέεις και θα είναι για εσένα αμοιβαίο να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια κόντρα με έναν φίλο. Μια αγενής συζήτηση μεταξύ σας, σίγουρα δεν μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου, οπότε επίλεξε να την χειριστείς με σύνεση τώρα, ή αν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να αναφερθείς σε ένα πιο ευαίσθητο θέμα, πάρε επιπλέον χρόνο για να μπορέσεις να εκφραστείς πιο προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις σε εξελίξεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact