ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πάντα τραβάς μπροστά στη ζωή και ασχολείσαι συνήθως με πράγματα που κρύβουν κινδύνους. Σήμερα θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα, να φέρεις νέες ιδέες και να κόψεις παλιές συνήθειες κατακτώντας καινούργια δικαιώματα. Είσαι ικανός να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα οπότε πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου για να έχεις και την προβλεπόμενη επιτυχία που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία για μια αλλαγή στη ρουτίνα σου σήμερα και πιθανότατα θα πάρεις μια ευχάριστη απόφαση. Θα υπάρχει καλή ενέργεια για κοινωνικές αλλά και φιλικές επαφές. Η κοινωνική σου διάθεση θα είναι στα ύψη της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Με τον Άρη από την Παρθένο, να σε ευνοεί η σημερινή ημέρα θα φέρει ευχάριστες αλλαγές που δεν περίμενες. Όταν πρόκειται για την καλή σου φήμη, είσαι έτοιμος για λίγη περιπέτεια ή νέες ιδέες και ενδεχομένως αρκετά πρόθυμος ν΄αλλάξεις τις μεθόδους σου στην καθημερινότητα σου και αυτό μπορεί να σου δώσει νέες ευκαιρίες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, υποδεικνύοντας ότι κάποιο άτομο μπορεί να είναι προάγγελος της αλλαγής σήμερα, ή μπορεί να είσαι πιο ανοικτός από το συνηθισμένο για να κάνει αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στην δουλειά για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις που δεν θα σε συμφέρουν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact