ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς η προσωπικότητά σου λάμπει και διεκδικείς να είσαι ενδιαφέροντος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονα εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα εξέφρασε αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου, δώσε παράλληλα χώρο να εκφράσει και αυτό τις δικές του απαιτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν μπορεί να περάσεις απαρατήρητος και αυτό θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω δίνοντάς του τη δυνατότητα να προωθήσει συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος που μπορεί να εξελιχθούν σε εμπορικές συνεργασίες άκρως επωφελείς για εσένα. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και δημιουργούν έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε αυτό που ανακουφίζει την ψυχή σου όπως η μουσική η τέχνη και θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Σήμερα ονειρεμένες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου απόλαυσε τον έρωτα και τον ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν για να σου θυμίσουν ότι έχετε περάσει μοναδικές στιγμές μαζί.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω και έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά και ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και αλλάζεις διάθεση καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με τις παρέες σου και με φίλους που μπορούν να αντιληφθούν οι πρωτοποριακές απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Μην γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί το πιθανότερο είναι να μπεις σε διαδικασία έντονων αντιπαραθέσεων που μόνο προβλήματα και καβγάδες θα δημιουργήσουν.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις ή να οργανώσεις ταξίδια στο εξωτερικό που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου διεύρυνση. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι πια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν αυξηθεί και να χρειάζεται να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ένταση που μπορεί να προκύψει με ανώτερους σου καθώς δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου και θα μπει εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην ένταση της δουλειάς να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact