ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου

Ανακατατάξεις, αλλαγές και κλείσιµο ενός κύκλου για πολλούς συνεχίζονται.

Μια σφαιρικότερη εκτίµηση των πραγµάτων θα είναι χρήσιµη αλλά και θα σας γλιτώσει από πάσης φύσεως υπερβολές. Μια έξτρα… βοήθεια από Τρίτη και ύστερα διευκολύνει παντού Ιχθύες, Καρκίνους, Σκορπιούς και κάπως Ταύρους και Αιγόκερους.

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε βοηθά να δώσει λύσεις και να εκφράσεις με αυτά που θεωρείς ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν σε επαγγελματικό επίπεδο και θα σε βοηθήσουν να προσωπική σου εξέλιξη. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία συνεργάτες και σύντροφο. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να εκφράσεις τα θέλω σου γιατί το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να ευχαριστήσεις τους άλλους και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου.

Σήμερα η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και είναι αυτή που σε καθοδηγεί για να περάσεις μοναδικές στιγμές δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρέφεια είναι στα ύψη και αυτό θα φέρει δίπλα σου πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις ζητήματα που πιθανά σε προβληματίζουν στο ταίρι σου και να καταφέρεις να ξεπεράσεις όποια προβλήματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στη σχέση. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα για δουλειές ρουτίνας που έχεις αναλάβει καθώς είναι σημαντικό για σένα να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην γκρίνια και στο άγχος που θα ενοχλήσει τους γύρω σου και θα δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα μην αφήσεις την καθημερινή ρουτίνα να επηρεάσει τη σχέση σου και να προκαλέσει προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις κρυμμένα μέσα σου με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος και να ξεπεράσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς την προσωπική σου ζωή αφού αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου τις παρέες σου πιθανή ζημιά που μπορεί να υπάρξει διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει με τους γύρω σου.

Σήμερα η έντονα ερωτική σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να περάσεις υπέροχα ανανεώνοντας με κέφι και χαρά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι βέβαιο ότι θα έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νεκρό 8χρονο κορίτσι – Βιάστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του!

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, ενώ…

Νέες εξελίξεις για το νεκρό βρέφος: «Μήνυση, φουλ επίθεση…»

Έτοιμοι για μηνύσεις οι γονείς του μωρού σε…

Η Ελλάδα δώρισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Αλβανία

Διεθνής Διάσκεψη Δωρητών – Η διεθνής κοινότητα συνεισφέρει…

«Ξύλο» στην Τουρκία από τον Μενέντεζ: «Έκανε η Ελλάδα κάτι;» – Ρόμπινσον: «Όχι Γερουσιαστά»

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ είναι ειλικρινής και πολύτιμος…

Έρχεται «ΟΑΕΔ για μετανάστες» για να αναλάβουν χωράφια σε όλη την Ελλάδα

Σχέδιο για την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία χιλιάδων…
contact