ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, κάτι που θα παίξει ανακουφιστικό ρόλο και στην ψυχολογία σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί ο φανατισμός με τον οποίο υποστηρίζει στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει και να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις.

Σήμερα η αισιοδοξία κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου διασκεδάζοντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό εντείνοντας την εσωστρέφεια και πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να απολαύσεις τον αισθησιασμό και το πάθος μακριά από καυγάδες μόνο προβλήματα θα φέρουν.

Σήμερα φρόντισε να χαλιναγωγήσεις την καχυποψία σου γιατί είναι αυτή που θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα οδηγήσει σε μοναδικό πάθος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact