ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 17 Απριλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους βήμα για να ανοίξεις ορίζοντες επικοινωνιακούς και όχι μόνο, να ταξιδέψεις και γενικά να ανανεώσεις με αισιοδοξία και χαρά την ζωή σου! Μπορείς πλέον, με τον Ερμή στον Κριό να αναμένεις τύχη, καλοπέραση, ευχάριστες μετακινήσεις, χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και συναρπαστικές συναντήσεις! Αλλάζεις διάθεση, φιλοσοφία ζωής και νοοτροπία! Το αποτέλεσμα; Πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στο έπακρο φλερτ, κατακτήσεις και συνεχή ερωτική επικοινωνία ή συναντήσεις! Μάλιστα, μία νέα γνωριμία, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι, μία έξοδο ή μία εκδρομή στον σύντροφο! Είναι σίγουρο, πως η σχέση σας, θα ανανεωθεί απόλυτα, με τον τρόπο αυτόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά! Αν αποφύγεις ρίσκο και υπερβολές, πετυχαίνεις πολλούς στόχους που αφορούν χρήμα και εργασία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσεις σε βάθος τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου! Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, σε ωθεί να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να αντιληφθείς πλήρως τα βαθιά σου συναισθήματα! Ίσως η ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και για ριζικές αλλαγές, αλλά και για να «ψαρέψεις» ένα μυστικό από κάποιον, που πιστεύεις πως σε αφορά άμεσα! Η διορατικότητα σου, είναι αυτή που θα σε οδηγήσει σε ανθρώπους άξιους για την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας και καχυποψίας, προς τον σύντροφο και θα διαπιστώσεις πως μπορείς να τον πείσεις μέσα από συζήτηση, να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Γενικά, αν συγκρατηθείς, η ημέρα θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις την απόλυτη ευκαιρία, να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το σαγηνεύσεις σε χρόνο ντε-τε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχεται ένα πολύ καλό νέο σήμερα, που αφορά χρέος, κληρονομικά, επενδύσεις ή μία πρόσφατη συμφωνία! Στα επαγγελματικά σου, δεν θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις ή αλλαγές!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τον Ερμή να περνάει απέναντι σου, στο ζώδιο του Κριού, στρέφεις ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον σου στον ευαίσθητο για σένα τομέα, των διαπροσωπικών σχέσεων σου! Κινητοποιείσαι επικοινωνιακά, ώστε να βελτιώσεις όλες τις συναναστροφές σου, να τις εξομαλύνεις και να τις εμπλουτίσεις με κατανόηση, γαλήνιες συζητήσεις και σαφώς καλύτερη συνεννόηση! Μέσα από κάποιες ειδήσεις και νέα, θα πάρεις χαρά, αλλά θα βγάλεις και τα σωστά συμπεράσματα, όσον αφορά οποιαδήποτε κοινωνική σχέση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σήμερα την ευκαιρία η επικοινωνία με τον σύντροφο να βελτιωθεί και αν μάλιστα, είσαι αρκετά τυχερός, να δεχτείς μία δελεαστική πρόταση από το ταίρι σου, που θα καλυτερεύσει την ποιότητα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μία αξιόλογη γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον ή ένα μήνυμα από το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται σπουδαίες συνεργασίες και νέες ωφέλιμες συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, άσε τις συμβουλές των άλλων να σε καθοδηγήσουν, πριν πάρεις αποφάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το πέρασμα του Ερμή στον Κριό, θα φέρει σαφώς αυξημένες και ίσως πιο πιεστικές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σου, αλλά ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει να τις διευθετήσεις όλες και επιτέλους να απαλλαχθείς από το άγχος και την έγνοια τους! Παρά την σκληρή ρουτίνα, καταφέρνεις σήμερα και βρίσκεις λύσεις σε πολλά θέματα, οργανώνεις σωστά τον χρόνο σου, κλείνεις εκκρεμότητες, πετυχαίνεις ουσιαστικούς στόχους και έχεις επιτυχία σε πρακτικά θέματα, αλλά και θέματα βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από τον περιβάλλον της εργασίας σου, σε φλερτάρει και εσύ ανταποδίδεις! Φρόντισε όλο αυτό να εξελιχθεί διακριτικά! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να επιμένεις σε λεπτομέρειες και να γκρινιάζεις συνεχώς για αυτές! Δημιουργείς προστριβές και ψυχρότητα, χωρίς λόγο με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιτυχία χαρακτηρίζει την σημερινή ημέρα, για τα επαγγελματικά σου! Οικονομικά, τρέχεις να καλύψεις υποχρεώσεις, όμως αυτό το «τρέξιμο» θα αποδώσει καρπούς στο άμεσο μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ετοιμάσου φίλε Τοξότη! Σήμερα, με την είσοδο του Ερμή στον φιλικό Κριό, ξεκινά μία απόλυτα διασκεδαστική και δραστήρια περίοδος! Όλο το ενδιαφέρον του κοινωνικού σου περίγυρου πέφτει πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού! Η φήμη σου βελτιώνεται με ποικίλους τρόπους, αισθάνεσαι δημοφιλής και περιζήτητος, καλοπερνάς και δημιουργείς ένα ευχάριστο κοινωνικό περιβάλλον, ακριβώς έτσι όπως επιθυμείς! Απόλαυσε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις σήμερα όλο το ερωτικό ενδιαφέρον που καιρό τώρα επιδίωκες! Φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και καλοπέραση που σχετίζεται με έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφό σου! Πάθος, ρομαντισμός, συναίσθημα και τρυφερές εκπλήξεις από το ταίρι σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά προβάλλεις άψογα τις ικανότητες σου και αυτό θα σου φέρει την καταξίωση που θες! Οικονομικά έχεις σίγουρα τύχη, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις το ρίσκο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact