ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 17 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής σήμερα περνά στο Ζώδιο του Κριού και θα επικεντρώσει σίγουρα το ενδιαφέρον σου, σε εμπειρίες, αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες, αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν από παλιά και πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν! Επιπλέον, βρίσκονται και λύσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, κυρίως λόγω βελτιωμένης επικοινωνιακής διάθεσης και από σένα, αλλά και από τα συγγενικά σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει περίπτωση ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν να επιδιώξει ερωτική επαναπροσέγγιση! Αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, μπορείς να επιδιώξεις μέχρι και επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου, απλά επιδιώκοντας μία ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, περισσότερο θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά του σπιτιού, παρά τα προσωπικά σου έσοδα-έξοδα! Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις αμέσως αυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, φόρτισε κινητό! Ο Ερμής και το σημερινό του πέρασμα στον Κριό, φέρνει πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα, χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, ευχάριστες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή νέες γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή ενδυναμώνεται και εμπλουτίζεται από πρόσωπα, επικοινωνίες, εξόδους, δραστηριότητες και θετικές εξελίξεις! Επιπλέον εύνοια έχεις σε κάθε είδους μετακίνηση που θα κάνεις σήμερα ή θα σχεδιάσεις για το άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλά ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Επίσης, μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου βελτιώνεται και βρίσκετε μαζί λύσεις, για τυχόν προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ανταμείβεσαι για τον αξιοθαύμαστο τρόπο που συνεργάζεσαι με τους άλλους! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες έγνοιες, που αφορούν έξοδα αυτοκινήτου ή γενικά μέσου μετακίνησης που σου ανήκει!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και γενικά στην ανάγκη σου για την σταθεροποίηση της ζωής σου! Είσαι αποφασισμένος, αλλά και απόλυτα ικανός να καταφέρεις να αισθανθείς και πάλι ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή, μέσα από μικρές και απλές χαρές της καθημερινότητας! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η τάση σου για επιμονή και επιβολή των απόψεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και ουσιαστικά, νιώθοντας σίγουροι, ο ένας για τον άλλο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνει σήμερα ένα διακριτικό βήμα προσέγγισης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το περιβάλλον στην εργασία επιτέλους χαρακτηρίζεται από ηρεμία και σταθερότητα! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο σήμερα, που σε ανακουφίζει!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact