ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα μπαίνει στο δικό ζώδιο σου ο Ερμής και από τώρα κιόλας, ανοίγονται πολλοί επικοινωνιακοί δρόμοι μπροστά σου! Καλό θα ήταν λοιπόν, να εκμεταλλευτείς αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, αφού η ημέρα θα φέρει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σε χαροποιήσουν! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου σχέσεις, όπως και οι μετακινήσεις σου βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει φλερτ, ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα ή τηλεφωνήματα , γοητευτικές συναντήσεις και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε μέσα από ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα στην σχέση σας! Επιδίωξε την λοιπόν, κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έχεις ενέργεια, οξυδέρκεια, αλλά και τις ιδέες που χρειάζονται, ώστε να αποδείξεις και να αναγνωρισθεί η αξία σου! Οικονομικά, μπορεί να μην υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές, ωστόσο η ημέρα είναι ιδανική για συμβόλαια και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Κριό, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στον ίδιο σου τον εαυτό, να τον «ακούσεις» και να τον κακομάθεις, ώστε επιτέλους να βρεις την γαλήνη και την ηρεμία! Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου και θα δεις πως ό,τι απόφαση κι αν πάρεις σήμερα, θα είναι για σένα εποικοδομητική! Προσοχή μόνο στην τάση σου για κουτσομπολιά και παρασκηνιακές συζητήσεις, αφού μπορεί να εκτεθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και μετά από μία εξομολόγηση του, αναθεωρείς κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι σε κρυφές και… παράνομες ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις, μυστικά και ψέματα! Μην ρισκάρεις πολύ, γιατί αποκαλύψεις, ενδεχομένως να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για να προωθήσεις οικονομικές κινήσεις, συναλλαγές και συμφωνίες! Επαγγελματικά, πρέπει να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο, αποφεύγοντας αφηρημάδα και ίσως τεμπελιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό, ετοιμάσου για πολλές θετικές αλλαγές, ανανέωση, νέες εμπειρίες και φυσικά αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου! Το πιο ευνοϊκό ωστόσο μήνυμα, αυτής της διέλευσης, είναι σαφώς οι φιλικές σου σχέσεις, οι οποίες θα εμπλουτιστούν και θα ενδυναμωθούν με επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις και νέες γνωριμίες! Άλλωστε οι φίλοι είναι αυτοί, που τώρα θα σου δώσουν και τις πιο πολύτιμες συμβουλές, όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βελτιώνεις στο έπακρο τις συναδελφικές σου σχέσεις και αυτό θα λειτουργήσει σίγουρα υπέρ σου! Οικονομικά, βρίσκεις απρόσμενες λύσεις σε παλαιά προβλήματα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η είσοδος του Ερμή στον Κριό, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την πραγματική σου αξία, με τα ρητορικά σου ταλέντα και τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, να βρεις ουσιαστικές ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, κερδίζοντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου! Είσαι πανέτοιμος να αντιμετωπίσεις ευθύνες και να κάνεις ουσιαστικές και ωφέλιμες κινήσεις, ώστε να τις αντιμετωπίσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που τώρα δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μία σαφώς εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου και την σχέση σου! Μπορείς επιτέλους, να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και ώριμα με τον σύντροφο σου και να βρείτε μόνιμες λύσεις, σε οτιδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική η σημερινή ημέρα για προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες και φυσικά να τα εκπληρώσεις επιτυχώς! Οικονομικά, είσαι αποφασισμένος για άμεσο προγραμματισμό και οικονομία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact