ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδια σου, αφού όμως πρώτα, τα σχεδιάζεις με γνώμονα την λογική και την σύνεση σου! Απορρίπτεις συνειδητά τα τετριμμένα της καθημερινότητας και έχεις διάθεση για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα, ώστε να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις εμπειρίες! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες με τον σύντροφο σου, αλλά και –γιατί όχι;- οργάνωσε ένα ταξίδι ή εκδρομή, την σημερινή ημέρα, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μην διστάσεις ούτε λεπτό, να είσαι πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα καταφέρεις αρκετούς από τους στόχους σου, στον εργασιακό τομέα, αρκεί να αποφύγεις αυθόρμητες και ριψοκίνδυνες κινήσεις! Οικονομικά, πες όχι σε αγορές που ίσως αργότερα αλλάξεις γνώμη!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου εχθρό ή αντίπαλο, αφού την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται με κάποιο τρόπο! Πλέον καταλαβαίνεις καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρων σου, γεγονός που σε βοηθά να βρεις πολύτιμες λύσεις! Μην διστάσεις στιγμή να εμπιστευτείς την διορατικότητα σου και θα διαπιστώσεις, πως μέσω της ενδοσκόπησης, θα καταφέρεις πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χαρακτηρίζεσαι από ισχυρή γοητεία, μυστήριο και ερωτισμό! Μπορείς τώρα, να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες και έτσι να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια και την πίστη του συντρόφου σου, ακόμα και αν αυτό το καταφέρεις με πλάγιους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενδέχεται σήμερα, να υπάρξουν σπουδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θέματα! Οικονομικά, ένα άλλο άτομο σε βοηθά, είτε έμπρακτα, είτε με μία συμβουλή ή πρόταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, το ζητούμενό σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις συναναστροφές σου! Μάλιστα, έχεις τον τρόπο να το καταφέρνεις εύκολα αυτό, γι’αυτό και τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να πλησιάσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε τσακωθεί ή παρεξηγηθεί! Γενικά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε σαφώς πιο κοντά με διάφορους τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικές, τρυφερές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα ξαφνικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις βελτιωμένες σχέσεις με συνεργάτες και αυτό είναι που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία! Οικονομικά, υπάρχει εύνοια, αλλά καλύτερα απέφυγε σημαντικές
αποφάσεις σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact