ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα, μέσα από κάποια γεγονότα, αναγκάζεσαι να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και σε πιο συγκεκριμένα και πρακτικά θέματα! Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές τώρα, γι’αυτό φρόντισε να τις τακτοποιείς, σε κάθε υποχρέωση που οφείλεις να διεκπεραιώσεις. Ιδανική ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση και γενικά για να αποκτήσει άλλους ρυθμούς η καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως το ενδιαφέρον σου να στραφεί σήμερα σε ένα πρόσωπο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Φρόντισε πριν φλερτάρεις μαζί του και εκτεθείς, να είσαι σίγουρος πως το ενδιαφέρον σου γι’αυτό το άτομο είναι γνήσιο! Αν είσαι δεσμευμένος, καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα έχεις τις συνέπειες που θες στο επάγγελμα, αφού η απόδοση σου, γίνεται όλο και καλύτερη! Οικονομικά, τακτοποιείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, αν περιορίσεις την τάση σου για επίδειξη, έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου και το ενδιαφέρον των γύρων σου! Επιπλέον, θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, σήμερα παρουσιάζουν σημαντικές εξελίξεις και βελτίωση! Ιδανική ημέρα επίσης, για διασκέδαση, δημιουργικότητα, καλοπέραση και κάθε είδους απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα με τον σύντροφο, ρομαντισμό, πάθος αλλά και πολλές εκπλήξεις ή δωράκια από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις πολλές θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Φλερτάρεις ασταμάτητα, μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και γοητεύεις πολύ κόσμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις έξοδα ανούσια, απλά για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους! Η φιλοδοξία σου θα ανέβει και δεν αποκλείεται να πετύχεις κάποια σπουδαία πράγματα στον επαγγελματικό τομέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και καταφέρνεις να μαντεύεις τις προθέσεις των συνομιλητών σου και αυτών που συναναστρέφεσαι, με αποτέλεσμα να ξέρεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα του! Ήρθε η ώρα, για να κάνεις έναν μικρό απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αναστατώνεις τον σύντροφο σου με την κυκλοθυμία σου! Από την μία είσαι τρυφερός και τον φροντίζεις και από την άλλη υπερβολικά γκρινιάρης και παραπονιάρης απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στην αρχή μίας προσπάθειας για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας θα σε πλησιάσει τώρα και θα μπορέσετε να είστε ξανά μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξει εύνοια και αίσθηση σιγουριάς! Οικονομικά θα υπάρξουν οικογενειακά έξοδα και μάλιστα απρόσμενα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact