ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα απολαμβάνεις επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Ο τρόπος που επικοινωνείς, θα σε κάνει σήμερα αγαπητό και περιζήτητο στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσπάθησε όμως, να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα γραπτώς! Επιπλέον, σήμερα, τα αδέρφια κι οι στενοί συγγενείς σου, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες όσον αφορά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου, αφού τις εκφράζει με λάθος τρόπο και σε απογοητεύει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σήμερα, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα σε ενδιέφερε! Ίσως μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλεις μεγαλύτερες προσπάθειες! Επίσης, να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες οικονομικές αλλαγές που θα προκύψουν σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα πρακτικός και έτσι, βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα των άλλων! Είσαι αρκετά ικανός να κρίνεις σωστά την αξία των πραγμάτων. θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει κάποια σημαντική αξία για σένα. Κάποιες νέες συνθήκες, συγκυρίες και ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα και θα σου δώσουν πίσω την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ανακτάς σιγουριά και ασφάλεια στις ερωτικές σου υποθέσεις, με ποικίλους τρόπους! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου δείχνει έμμεσα το ενδιαφέρον του για σένα, γεγονός που σε χαροποιεί! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα έχει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στην σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ικανοποίηση και σιγουριά θα έχεις στον τομέα της καριέρας, μετά από γεγονότα και συγκυρίες! Οικονομικά θα πετύχεις αυτό που θες, αφού έχεις ιδιαίτερη εύνοια!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, οι προϋποθέσεις σήμερα, θα είναι οπωσδήποτε ευοίωνες για τους στόχους σου και τους σκοπούς σου! Η εκπλήρωση τους λοιπόν, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα σου προσφέρουν σίγουρα αυξημένη και τονισμένη αυτοπεποίθηση, όπως και διάθεση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να κάνεις νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να κοιτάς μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς να ακούς τι έχει να σου πει ο σύντροφος σου και πιθανόν να γίνεις λίγο πιο εγωκεντρικός απ’ό,τι συνήθως! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πραγματικά την ανάγκη να νιώσεις πως έχεις τον θαυμασμό των γύρων σου και ίσως το παρακάνεις στην προβολή του εαυτού σου, επειδή θες να επιβεβαιώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι δυναμικός και αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και διεκδίκηση στόχου! Οικονομικά, μην είσαι σπάταλος, διότι θα έχεις σημαντικές απώλειες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact