ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι στην οικογένεια σου υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να μάθεις. Επιπλέον στην δουλειά σου καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να υπερασπίσεις την θέση σου από υπονομευτικές πρακτικές. Και με τον Πλούτωνα να δεσπόζει στις εξελίξεις, ίσως τελικά εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές σου.
Ερωτικά
Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα έπρεπε να το σκεφτείς… δύο φορές, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε ένα πάθος που δεν θα μπορείς να ελέγξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τόσο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όσο και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναστατώσουν την καθημερινότητά σου, βάζοντας σε συχνά να ματαιοπονείς για υποθέσεις άλλων, που τη μια στιγμή θέλουν κάτι και την άλλη το αντίθετό του! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κακίες και υπονομευτικές πρακτικές.
Ερωτικά
Αν το κλίμα εξακολουθεί να είναι κάπως «βαρύ», να θυμάσαι ότι δεν βοηθά πουθενά το να εμμένεις σε κάτι που τελείωσε. Χαλάρωσε λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημά σου, που δεν θα αργήσει να έρθει, ίσως μάλιστα να «ψήνεται» ήδη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με την συνδρομή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από την… γυμναστική!.
Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να βρει πολλούς τρόπους για να σου «κόψει» την χαρά, εσύ όμως χειρίσου σωστά τα προσωπικά σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που αποτελούν τις «κόκκινες γραμμές» σου και δεν διατίθεσαι -ούτε πρέπει- να παραβιάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Παράλληλα όμως ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως «γεννήσει» κάποιες αμφιβολίες ή δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει την γοητεία και την λάμψη σου αλλά να μην ξεχνάς ότι το ζωηρό φως έλκει πολλά «πλάσματα της νύχτας»! Αν ψάχνεις λοιπόν για μια νέα σχέση απαλλαγμένη από εμμονές και χειραγωγήσεις είναι δύσκολο να την πετύχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες», οπότε καλό είναι να έχεις τον νου σου. Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό.
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε κάποια πικρά συμπεράσματα.
Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπο σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact