ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Ιουνίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει ουσιαστική επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου, αφού σήμερα θα κάνεις, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και σταδιακά, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, η Σύνοδος Ερμή-Άρη σε βοηθά να κόψεις κακές συνήθειες και να ξεπεράσεις ψυχολογικές μεταπτώσεις, άγχη και φοβίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, επειδή απλά “έχεις πολλά στο κεφάλι σου”! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε φλερτ, επιφανειακές γνωριμίες και παιχνιδάκια! Βάλε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου και ύστερα, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν έχεις ως σκοπό σήμερα, γι’αυτό άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα έρθει! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν επιτέλους τέλος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, σου υπόσχεται μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις, αλλά με ουσία και ωριμότητα! Ετοιμάσου για καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη! Ταυτόχρονα με την Σύνοδο Ερμή-Άρη, κατακτάς κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Είσαι απόλυτα δημοφιλής αλλά και πολύ ικανός σε ό,τι κι αν καταπιαστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και ιδιαίτερη λάμψη! Με τέτοια χαρακτηριστικά, ένας νέος μεγάλος έρωτας, είναι πολύ πιθανόν να έρθει τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, επίτευξη στόχων και επιτυχίες! Οικονομικά επίσης έχεις εύνοια, αλλά χωρίς θεαματικές αλλαγές!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σήμερα, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Μπορείς τώρα που έχεις την σημαντική αυτή ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως μέχρι τώρα ήταν προβληματικές ή ψυχραμένες! Η Σύνοδος Ερμή-Άρη επίσης, σε κινητοποιεί να κάνεις κινήσεις, ώστε να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και έτσι, με ώριμη προσέγγιση να καταφέρετε, την πολυπόθητη επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να συζητήσεις με τον σύντροφο, το ενδεχόμενο της συμβίωσης ή για να λύσετε παλαιότερα προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις με ό,τι κι αν καταπιαστείς! Οικονομικά, θα προκύψουν ξαφνικά, κάποιες οικογενειακές οικονομικές υποχρεώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, ευνοούνται ιδιαίτερα όλες οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα που θες εδώ και καιρό να κάνεις, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Η παράλληλη Σύνοδος Ερμή-Άρη θα σου δώσει αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες, όπως και ευχάριστα νέα, που θα σου δώσουν σιγουριά και χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι πια, αναλώνοντας τον χρόνο σου σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για το φλερτ και το παιχνίδι του έρωτα! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο, που τώρα σου δείχνει το έμμεσο και διακριτικό του ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις πιο ζεστή και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και φυσικά, την πετυχαίνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι θετικές, κυρίως μετά από συζητήσεις και συναντήσεις! Οικονομικά, πετυχαίνεις συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές, που περίμενες καιρό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου και την αδιαμφισβήτητη σου γοητεία! Σημαντικά τώρα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται και βελτιώνονται, ακριβώς όπως εσύ ήθελες! Επιπλέον, η Σύνοδος Ερμή-Άρη, φροντίζει για την ήρεμη καθημερινότητα σου, αφού η διορατικότητα σου, σε εξυπηρετεί άψογα, στην προσπάθεια σου να βρεις λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα προς τον σύντροφο σου και αντ’αυτού, πες ναι σε αισθησιακές απολαυστικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις άμεσα αυτό, ιδίως με ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θέματα, πετυχαίνεις λόγω της αυτοπεποίθησης σου, απλά θα πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου! Στα οικονομικά σου, θα έχεις σίγουρα αύξηση εσόδων, με ποικίλους τρόπους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact