ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 18 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, η τύχη θα είναι σήμερα σίγουρα, με το μέρος σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με ουσιαστικό τρόπο, αφού τα καλά που έρχονται, θα έρθουν για να μείνουν μόνιμα στην ζωή σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να κάνεις τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, θα σου φέρει μία πολύ θετική είδηση, που θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που τόσο καιρό είχες ανάγκη να νιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι επιλεκτικός πλέον! Πες ναι σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, που αργότερα θα εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν αρκετές μέρες τώρα, βρίσκουν επιτέλους την μόνιμη λύση τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, θα κάνεις σήμερα μια θετική και κυρίως ουσιαστική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ανακαλύπτεις, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι πλήρης και ικανοποιημένος και τι όντως έχεις ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος ψυχικά! Παράλληλα, η Σύνοδος Ερμή-Άρη, σε βοηθά να βρεις πιο εύκολα λύσεις, σε θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και να δεις κατάματα την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτό σε πληγώνει κάπως! Αν είσαι δεσμευμένος και απολαμβάνεις την ύπαρξη ενός κρυφού έρωτα, καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις άμεσα λογική και εντιμότητα, πριν μπλεχτείς σε αποκαλύψεις και σκάνδαλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα σκαμπανεβάσματα και αγχώνεσαι λίγο παραπάνω σήμερα. Οικονομικά, βρίσκεις μόνιμες λύσεις, σε χρόνια προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, έρχονται θετικά και κυρίως ουσιαστικά γεγονότα, εξελίξεις και ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον! Εμπιστεύσου τους φίλους σου, χωρίς κανένα δισταγμό και ακολούθησε τις πολύτιμες συμβουλές τους! Με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ερμή-Άρη, περνάς όμορφα, νιώθεις το επίκεντρο, προβάλλεις τα ταλέντα, τις δημιουργικές σου ικανότητες και πετυχαίνεις φιλοδοξίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά πράγματα στον ερωτικό τομέα, με την βοήθεια των φίλων σου, οι οποίοι σου δείχνουν τον τρόπο, να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά την σχέση σου, αφού μαζί με τον σύντροφο σου, αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σας ως ζευγάρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις μέσα από επαφές, συναναστροφές και συμφωνίες, αρκετούς μεγαλεπήβολους στόχους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact