ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 30 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα, λοιπόν, να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα γίνουν επίσης κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει να σε τρομάζουν, αφού να ξέρεις, πως ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Για σένα, που δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε πολύ καλό σημείο. Σήμερα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις καταστάσεις που εκκρεμούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα, που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις, πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε σήμερα τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα. Προπάντων, κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός που θα έχεις, Παρθένε, αλλά κι ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να προγραμματιστείς απέναντι στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα ήταν καλύτερο, να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις για καινούργια πράγματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact