ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 30 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες. Είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις σήμερα την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις. Είσαι σε θέση να πετύχεις πάρα πολλά και πρέπει να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν, ότι οι δυνατότητές σου είναι πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, Τοξότη, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις, οπότε εξωτερίκευσέ τα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη μου, να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, που αφορούν τη δουλειά σου, διότι θα σε αποσυντονίσουν στα παρόντα πλάνα σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερέ μου, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις, για να περάσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, Αιγόκερε, σήμερα δεν ευνοούνται, όπως γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις όμως εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact