ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 30 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αυτό το διάστημα, Ζυγέ, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μειώσεις τα νεύρα σου και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Επιδίωξε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Ζυγέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να ανακοινώσεις τα σχέδια σου με τίποτε. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά απόφυγε τις πολλές δαπάνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο. Ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτε από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου, Σκορπιέ. Μετά τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα μάλλον δε θα βρεις την κατάλληλη συνεργασία και καλό θα είναι, να μην αφήσεις να προχωρήσει κάτι που δε μπορείς να ελέγξεις. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact