ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 8 Μαΐου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές αλλαγές θα προκύψουν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα σε οδηγήσουν σε αναστάτωση. Τα πράγματα θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν και θα χρειαστείς καλό προγραμματισμό για να μην πελαγώσεις με τις νέες ευθύνες που θα αναλάβεις. Βάλε τάξη στην καθημερινότητά σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, καθώς σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η οικογενειακή σου ισορροπία, αγαπητέ Λέων, σύντομα θα αποκατασταθεί μετά από ένα μεγάλο διάστημα εντάσεων και διαφορών που έφεραν ρήξεις, απογοητεύσεις και μεγάλες εντάσεις. Όσα σε στενοχώρησαν θα ξεπεραστούν και η στάση σου θα δικαιωθεί. Δεν χρειάζεται να ρίξεις ευθύνες για όσα συνέβησαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά στο ταίρι σου. Ίσως αν αλλάξεις συμπεριφορά τα πράγματα να βελτιωθούν πολύ στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις κάποια επαγγελματικά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Οικονομικά, θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τον εαυτό σου, αγαπητέ Παρθένε, και σε ταλαιπωρούν σκέψεις για λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Μην βασανίζεσαι με υποθέσεις, πριν οι καταστάσεις δώσουν τα πρώτα αποτελέσματα. Εκεί θα φανούν όλα και θα βεβαιωθείς για την ορθότητα των αποφάσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά του συντρόφου σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να λύσεις πολλές επαγγελματικές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Νέες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν συγκινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε πλήρη μεταμόρφωση ψυχολογικά και συναισθηματικά. Απόφυγε τις υπερβολές και μην βιαστείς να οδηγηθείς πουθενά, πριν βεβαιωθείς πως είναι η κατεύθυνση που θα σε ολοκληρώσει. Η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, ώστε να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η έντονη επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα φέρει και τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, καθώς ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact