ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 8 Μαΐου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Τα άτομα που σε περιστοιχίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, δεν είναι δυστυχώς τα κατάλληλα για να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου και αυτό είναι πολύ αρνητικό. Το θετικό είναι πως το γνωρίζεις πλέον και σύντομα θα μπορέσεις να τα παρακάμψεις και να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Μην παραπονιέσαι για την ανεπάρκειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον τελειώσει και να δεις το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στα αισθηματικά σου και είσαι σε καλό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Συχνά αποφεύγεις, αγαπητέ Τοξότη, την πραγματικότητα με ονειροπόληση και νοσταλγία για το παρελθόν. Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την αλήθεια, όμως, οπότε μην χάνεις τον χρόνο σου με σκέψεις που δεν βοηθούν σε τίποτα. Η καλή επαφή με την αλήθεια θα οδηγήσει πιο γρήγορα σε θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στενοχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετό άγχος και πολλή κούραση σε περιμένει, αλλά θα μπορέσεις πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο καραδοκεί να εισβάλει στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, πολλά υποσχόμενο. Κράτα μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεσαι με λεπτομέρειες που ίσως τελικά αποδειχτούν ότι είχαν σκοπό να σε εντυπωσιάσουν. Η πραγματικότητα θα επιπλεύσει στον χρόνο. Υπομονή λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact