ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 8 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε πολύ δύσκολο για το ζώδιό σου και σε κούρασε αρκετά. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σταδιακά υποχωρούν και ο δρόμος ανοίγει για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Δείξε συνέπεια στις υποθέσεις σου και δρομολόγησε την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες μέχρι τώρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Οι πλανήτες σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για τα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ζητάει τη βοήθειά σου. Μην ξεχνάς πόσο σε έχει στηρίξει στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις τα ευγενικά του αισθήματα. Ευτυχώς το πρόβλημα θα αποκατασταθεί το συντομότερο. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να φέρνει στασιμότητα στα αισθηματικά σου, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δεν σου έρχονται όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Εντάσεις στον οικογενειακό τομέα προβλέπονται για το ζώδιό σου. Η ψυχραιμία είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δείξεις εξ αρχής. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Θα χρειαστεί υπεύθυνη γνώμη το συντομότερο. Μην αφήσεις καθόλου χρόνο να περάσει – δράσε και αποφάσισε το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε περισσότερη σημασία στον αισθηματικό τομέα και στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Για τα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact