ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη σήμερα στο Ζώδιο σου, σε χαρακτηρίζει δυναμισμός, λάμψη και θάρρος, αλλά και έντονη κοινωνικότητα! Είσαι ιδιαίτερα ενεργός, στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές και κάνεις ό, τι είναι δυνατόν, για να είσαι όσο πιο αγαπητός και αποδεκτός γίνεται! Προσοχή μόνο στην νευρικότητα σου και την οξυθυμία σου, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα και αναποδιές, χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πάρε τώρα πρωτοβουλία και πλησίασε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα, να έχεις την ανταπόκριση που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, η έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά και οι δράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα τίμιες και ειλικρινείς, γεγονός που γοητεύει τον σύντροφο σου και τον κολακεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αν αρπάξεις ευκαιρίες, θα έχεις την απόλυτη επιτυχία σήμερα! Οικονομικά όμως, πιθανόν να κάνεις έξοδα που θα μετανιώσεις, γι’αυτό κάνει οικονομία!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η ενισχυμένη σου διαίσθηση, αλλά και η αυξημένη διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές λύσεις που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Μπορεί σήμερα να εντείνεται η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός σου, όμως πια αναγνωρίζεις απόλυτα τις ανάγκες σου και έτσι μπορείς και πάλι να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το άμεσο ή μακρινό μέλλον! Δεν είναι ώρα για δράση, αλλά για οργάνωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, να παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που σε κάνουν να πιστεύεις πως βρήκες το άλλο σου μισό, αλλά τελικά να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, επίσης θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, αφού η καλοπροαίρετη και υποχωρητική σου συμπεριφορά, έδωσαν το δικαίωμα στο ταίρι σου, να εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις και την καλοσύνη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε την μυστικοπάθεια σήμερα, διότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις τις λύσεις που θες, έστω και αργά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Παρθένε, πολλοί φίλοι σε πλησιάζουν σήμερα και έρχεστε σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν με ποικίλους τρόπους την αγάπη τους και την αφοσίωση τους! Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα, για κάποιες απρόσμενες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Επίσης, απολαμβάνεις τις κοινωνικές σου σχέσεις, που τώρα χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, ουσία και ενθουσιασμό! Επιπλέον, ένα πρόβλημα που σε απασχολεί καιρό τώρα, λύνεται λόγω μίας συμβουλής, ενός φίλου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, όλα μπορούν σήμερα να αλλάξουν! Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες έντονα συναισθήματα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως τώρα κι άλλα άτομα θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου και δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιμένεις μόνο στη δική σου γνώμη και αρνείσαι κατηγορηματικά την άποψη του συντρόφου σου, προκαλώντας εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι πρωτοπόρες ιδέες σου, εκφράζονται με τον καλύτερο τρόπο και αυτό σε ευνοεί! Οικονομικά, ξοδεύεις χρήματα για κοινωνικές δραστηριότητες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact