ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα ένα δυνατό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή θα είσαι εσύ το πρόσωπο που πρέπει να βρει λύσεις! Δράσε ενεργά, ώστε να βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και σε οικιακά θέματα! Επιπλέον τώρα, αυξάνεται ο συναισθηματισμός σου και η ευαισθησία σου και έτσι καταφέρνεις και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ψυχικές σου ανάγκες, αφήνοντας πίσω ο,τιδήποτε τοξικό και επίπονο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και γκρίνια και αντ’ αυτού, κάνεις μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας και να βρείτε λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να στηριχτείς στην δική σου διαίσθηση και να μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις και τις γνώμες των άλλων! Εσύ ξέρεις καλύτερα τι θες, δεν θα στο πουν οι άλλοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βελτιώνεσαι ως εργαζόμενος και επαγγελματίας, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους άλλους! Οικονομικά θα υπάρξει άγχος, για τα έξοδα του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι συγκυρίες και οι επαφές που θα σε απασχολήσουν, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου, που θες απεγνωσμένα να μοιραστείς! Είσαι περιζήτητος κοινωνικά και οι γύρω σου, θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός. Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο ισορροπεί απόλυτα, ιδίως μέσα από συζήτηση! Μπορεί να φαινόταν μέχρι τώρα, πως ήταν δύσκολο να σε καταλάβει κάποιες φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να τον πείθεις και να τον επηρεάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις έντονη κοινωνική δραστηριότητα και έτσι θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες, κατακτήσεις και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, συνεργάζεσαι άψογα με τους άλλους, γεγονός που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου! Οικονομικά, κάνεις παραπάνω έξοδα απ’όσα πρέπει και πιθανόν να έρθουν πιέσεις αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα πάρεις επιτέλους αυτό που αξίζεις και σου ανήκει, αφού επιτέλους οι κόποι σου ανταμείβονται! Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, βρίσκει αντίκτυπο! Θα είσαι σίγουρα έμμεσος ή άμεσος δέκτης, του ουσιαστικού ενδιαφέροντος και της εμπιστοσύνης των άλλων! Οι εξελίξεις για ό,τι κι αν θες σήμερα, μπορεί να είναι αργές, αλλά σίγουρα θετικές, γεγονός που θα φέρει ανάδειξη των προσόντων σου και αύξηση της αυτοεκτίμησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να λάβεις μηνύματα ενδιαφέροντος από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει! Ωστόσο μην περιμένεις να προχωρήσει εύκολα σε ανοιχτή εξομολόγηση των συναισθημάτων του, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις σήμερα το γεγονός, πως ο σύντροφος σου προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την αρμονία μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, αφού συνειδητοποιείς πως καιρό τώρα συνεργαζόσουν με άτομα που μάλλον δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη σου! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact