ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πλησιάσεις ξανά άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιοδήποτε λόγο, όπως επίσης και για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες συναρπαστικές γνωριμίες! Φρόντισε να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια και θα δεις πως θα βγεις κερδισμένος! Να είσαι όσο πιο καλοπροαίρετος γίνεται και δεν θα το μετανιώσεις, αφού σταδιακά όλοι θα πάνε «με τα νερά» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα σε ελκύει περισσότερο η εξωτερική εμφάνιση και το στυλ του άλλου, παρά η προσωπικότητα του! Μην ξεχνάς, πως πολύ πιθανόν αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερες ερωτικές χαρές, χωρίς μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστικές αντιδράσεις και υπερβολικές συμπεριφορές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχει ο επαγγελματικός τομέας, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες! Ιδανική ημέρα για οικονομικές συμφωνίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα νιώσεις πως είσαι απαραίτητος για τους άλλους! Οι άλλοι θεωρούν τις συμβουλές σου και τις απόψεις σου, πολύτιμες και ζητούν την βοήθεια σου συνεχώς! Καταφέρνεις σήμερα, μετά από αρκετές δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν ευεξία, διατροφή, άσκηση ή ψυχική ενδυνάμωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην κολλάς συνεχώς στις λεπτομέρειες αρνητικές που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί έτσι χάνεις ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν δίνεις σημασία σε σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αλλά γκρινιάζεις και παραπονιέσαι για πράγματα μικρά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ψυχρότητα ή ακόμα και κόντρα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σκληρή δουλειά, αλλά και η παροντική σου ικανότητα να υποχωρείς όταν πρέπει, θα φέρει επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα! Οικονομικά, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σήμερα !

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα η ημέρα απαιτεί να την απολαύσεις! Πες ναι στο πάθος, το θάρρος και την θέληση και θα δεις ότι το παρόν, κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Ευνοείται ιδιαίτερα η προβολή προσωπικών ταλέντων, γεγονός που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για έπαρση και υπερβολικό δράμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου σήμερα θα είναι στα καλύτερα της! Απολαμβάνεις με τον σύντροφο σου, επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και πάθος! Έτσι αρπάζετε ευκαιρίες για αλλαγές και βελτίωση της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου τύχη, θα φέρει κατακτήσεις, φλερτ και επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές σου! Ένας μεγάλος έρωτας έρχεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες συγκυρίες σε βοηθούν για να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά, χρειάζεται λίγη προσοχή η υπερβολική σου γενναιοδωρία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact