ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία σημαντική ευκαιρία για ανασκόπησης και άμεσης δράση, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, για την διαφύλαξη και την διατήρηση των σταθερών σου διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και για την προώθηση της καλής κοινωνική σου εικόνας και υπόστασης, που θα σε βοηθήσει στην πρόοδο σου! Άσε στην άκρη τα παλιά και άρπαξε τις ευκαιρίες για να μεσουρανήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει μία εποικοδομητική συζήτηση για το μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, όπως και για να διορθώσετε παλαιά προβλήματα και θέματα, που επιβάρυναν το καλό κλίμα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας έρχεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μετά από μία εξομολόγηση, μία είδηση ή ένα μήνυμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις άνοδο, πρόοδο, αναγνώριση, επιτυχία και φυσικά οικονομικές απολαβές, αν αυτό είναι που επιθυμείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, ώρα να ανοίξεις τους επικοινωνιακούς σου, και όχι μόνο, ορίζοντες, με τη Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα! Αισθάνεσαι πιο κεφάτος, είσαι πιο κοινωνικός και πανέτοιμος για σπουδαίες αλλαγές και πραγματοποίηση επιθυμιών! Έχεις πλέον τις κατάλληλες ιδέες και έχεις βρει τον τρόπο για να δρομολογήσεις έναν σου προσωπικό στόχο και να τον πετύχεις! Ξεπερνάς εύκολα προβλήματα του παρελθόντος, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μετακινήσεις και ταξίδια σήμερα, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από μία ήρεμη και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις σε παροντικά, αλλά και παρελθοντικά θέματα της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων! Μην πεις όχι σε ραντεβού, βόλτες και εξόδους! Οι ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, είναι εκεί έξω!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασύρεσαι σε παράλογα έξοδα σήμερα και ίσως αργότερα να το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις ένα πολύ μεγάλο σου στόχο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, σε διακρίνει πλήρη ευσυνειδησία, σοβαρότητα, εντιμότητα και λακωνικότητα! Η όψη αυτή, θα σου δώσει αρκετή εσωτερική δύναμη και μία αξιοθαύμαστη ικανότητα για αλλαγή και μεταμόρφωση! Θα καταφέρεις να βελτιώσεις την διάθεση σου και να πάρεις σωστές πλέον αποφάσεις, ώστε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε τοξικό, που μέχρι τώρα σε πλήγωνε! Η διορατικότητα σου, έχει κάθε απάντηση για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να υποδεχθείς μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα, αφού αναμένονται καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο και εξομολογήσεις από καρδιάς! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και ανακαλύπτεις τι ακριβώς νιώθει για σένα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, απλά με την δύναμη της επικοινωνιακής γοητείας και της διορατικότητας σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική μέρα για οικονομικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού θα βγεις κερδισμένος, σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις! Επαγγελματικά, επίσης θα έχεις εύνοια, αφού θα έρθουν συμφωνίες, που αφορούν την επαγγελματική πρόοδο σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ανανεώνεσαι κοινωνικά, επικοινωνιακά και σε διακρίνει διάθεση για αρμονία, απολαύσεις και ισορροπία! Η ωφέλιμη για σένα Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, που πραγματοποιείται σήμερα, εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, σε βοηθά να ξεπεράσεις την αρνητικότητα του παρελθόντος, να κλείσεις πληγές και σε γεμίζει γαλήνη και ηρεμία! Είσαι περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους, γεγονός που σε βοηθά στην πραγματοποίηση στόχων και επιθυμιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ξεπερνάς όλα τα προβλήματα της σχέσης σου, απολαμβάνεις με κάθε τρόπο εύνοια στην συντροφική ζωή και ίσως αποφασίσετε σήμερα και το μεγάλο βήμα επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις μία γνωριμία ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα, που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα και θα σου φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις βελτιώνονται στο έπακρο! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα, για πράγματα που δεν χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, θα ανανεώσει τις επικοινωνίες σου, οι οποίες θα σου δώσουν την δυνατότητα, να προχωρήσεις δυναμικά και αποφασιστικά, στην έναρξη υγιεινής διατροφής, άσκησης ή δίαιτας για απώλεια βάρους! Επίσης, η σημερινή όψη, θα σε βοηθήσει πολύ τώρα να κλείσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, να τελειώσεις με ευκολία τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου και να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος η ημέρα είναι αρκετά εποικοδομητική για την σχέση σου! Με την φροντίδα και την περιποίηση που προσφέρεις στον σύντροφο, περνάτε πολύ πιο όμορφα και αυτός σε ευχαριστεί, ανταποδίδοντας! Αν είσαι ελεύθερος κάποιες επικοινωνίες ή επαφές, με ένα άτομο μέσα από την δουλειά, δείχνουν ερωτικό ενδιαφέρον! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ, προχώρησε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σήμερα, θα έχεις σήμερα απόλυτη επιτυχία, αφού θα αναγνωρισθεί η αξία σου και η καλή σου απόδοση! Οικονομικά, οργανώνεσαι καλύτερα και σταματάς να αγχώνεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου, διορθώνοντας παλαιά λάθη, να ξεχωρίσεις στο πλήθος, να λάμψεις, να διασκεδάσεις και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και την αυξημένη δημιουργικότητα σου! Κοινωνικά, είσαι περιζήτητος, δημοφιλής και έχεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και το καταφέρνεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με τον σύντροφο οτιδήποτε αρνητικό υπήρχε μεταξύ σας μέχρι τώρα, μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είναι σίγουρα από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ημέρες στα ερωτικά σου! Μέσα από φλερτ και κατακτήσεις, ένας κρυφός θαυμαστής σου εξομολογεί τον έρωτα του και σου αλλάζει, όλα σου τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ξεχωρίζεις και απολαμβάνεις τον θαυμασμό, στον χώρο της εργασίας! Τύχη θα έχεις στα οικονομικά, όμως απέφυγε το υπερβολικό ρίσκο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact