ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, μία ημέρα ιδανική για να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, μόλις ήρθε! Ο Ερμής και ο Χείρωνας στο δικό σου ζώδιο, συναντιούνται και είσαι έτοιμος να κλείσεις πληγές και να προχωρήσεις επιτέλους παρακάτω! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να ξεπεράσεις τοξικές επιρροές και ανθρώπους και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον! Πετυχαίνεις με περισσότερη ευκολία στόχους και κάνεις μία νέα ανανεωτική αρχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μόνο θετικές και χαρμόσυνες εξελίξεις στην σχέση σου, αφού με τον σύντροφο, ξεπερνάτε όλα τα προβλήματα με σωστή επικοινωνία και συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές οι ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, νέες γνωριμίες ή ακόμα και ένα μήνυμα επαναπροσέγγισης σου, από το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα βρίσκεις την λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που καιρό τώρα σε απασχολεί! Επαγγελματικά, είναι καλή ημέρα για meeting, συμβόλαια και συμφωνίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, επιτέλους ήρθε η ημέρα να αντιμετωπίσεις και να νικήσεις φόβους, ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις! Επιτέλους ηρεμείς και προτιμάς την ησυχία σου σήμερα, παρά την κοινωνικοποίηση! Συναναστρέφεσαι μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, αφού εμπιστεύεσαι την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα! Η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, σε απαλλάσσει με επιτυχία, από φοβίες, άγχη, άσχημα συναισθήματα και αρνητικές αναμνήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, πιθανόν να σε απασχολήσει επικοινωνιακά σήμερα, αλλά καλό θα ήταν, να μην παρασυρθείς χωρίς να επιστρατεύσεις πρώτα την λογική σου! Αν είσαι ήδη ελεύθερος, μία συζήτηση ή μία είδηση, που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει, σου δίνει συναισθηματική σιγουριά και ηρεμία, για την εξέλιξη του ειδυλλίου αυτού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορεί να έκανες κάποια λάθη στο παρελθόν, λόγω αφηρημάδας, αλλά τώρα βρίσκεις τρόπο να τα διορθώσεις! Οικονομικά ευνοείσαι, σε ό,τι κι αν κάνεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα αποφασίζεις να πετύχεις στόχους και όνειρα, με σύμμαχο την επικοινωνία! Η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, σου χαρίζει εύνοια σε φιλίες και επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και καλοπροαίρετος, γεγονός που θα εμπλουτίσει και θα ενδυναμώσει τις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία, να ξεπεράσεις πολλά από τα παρελθοντικά σου προβλήματα, κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και αφήνετε τα παλιά προβλήματα πίσω σας, μετά από μία όμορφη εποικοδομητική συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, σε βλέπει ερωτικά και σήμερα στο φανερώνει! Αν το ίδιο θες και εσύ, προχώρησε το, χωρίς κανένα δισταγμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά θα υπάρξουν πολλές ξαφνικές ευκαιρίες που οφείλεις να τις αρπάξεις, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact