ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, θα σε ωθήσει να προβάλλεις επικοινωνιακά το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου και αυτό θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα! Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται τώρα στο καλό του σπιτιού και της οικογένειας! Έτσι, διορθώνονται παλαιά προβλήματα και οι οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται! Η ιδανικότερη ημέρα, για να απολαύσεις την θαλπωρή του σπιτιού, με αυτούς που αγαπάς και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν σήμερα, όμως πριν πάρεις απόφαση για επανασύνδεση, συμβουλέψου και την λογική σου, εκτός από το συναίσθημα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αναθέρμανση σχέσης με τον σύντροφο και ξεπερνάτε εύκολα παλαιά προβλήματα και θέματα που σας ταλαιπωρούσαν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα, βρίσκει την λύση του! Επαγγελματικά, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η Σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, θα σου δώσει τις σωστές επικοινωνιακές λύσεις και θα σου υποδείξει τους σωστούς τρόπους, να ξεπεράσεις προβλήματα και πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά, πετυχαίνοντας στόχους! Οι κοινωνικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στους γύρω σου. Θετικές οι εξελίξεις με γείτονες, αδέρφια ή συγγενείς και οι μετακινήσεις σου ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, μία έξοδο ή εκδρομή με τον σύντροφο και σίγουρα με τον τρόπο αυτό, θα ανανεώσετε την σχέση σας, με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές επικοινωνίες σήμερα, θα είναι ασταμάτητες! Απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα, ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις και βελτιώνεις στις συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα έξοδα για μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Ερμή-Χείρωνα, αποφασίζεις να επικεντρωθείς στην προστασία και την φροντίδα των κεκτημένων σου, να ηρεμήσεις και απολαύσεις τις μικρές χαρές τις ζωής με κάθε τρόπο! Ανακτάς αυτοεκτίμηση, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δυνάμεις! Παλαιά προβλήματα ξεπερνιούνται τώρα και καταφέρνεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και επικοινωνίες, να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες! Μην φοβάσαι …. Υπάρχει τρόπος για να ξεφύγεις από τον λαβύρινθο των αισθηματικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αισθησιακές, ερωτικές επικοινωνίες, επαφές και γνωριμίες! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη, ιδίως επικοινωνιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, σιγουρεύεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου! Επιπλέον απολαμβάνεται καυτές στιγμές ερωτισμού και ανανεώνετε την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, αν θες να τελειώσεις τις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, έρχονται οριστικές λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact