ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες και πιεστικές σήμερα, με τη διέλευση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού! Μπορεί να κουραστείς, αλλά να ξέρεις πως αν δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ευθύνες της καθημερινότητας σου, τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως ικανοποιητικά! Πρόσεχε μόνο και μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια σε ανάγκες τρίτων, απλά και μόνο για να τους ευχαριστήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις να βλέπεις έναν συνάδελφο, με διαφορετικό τρόπο και μεταξύ σας ξεκινά ένα διακριτικό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για τελειότητα και εμμονή με τις λεπτομέρειες, που φέρνει γκρίνια και μουρμούρα στην σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις σήμερα και έχεις τέλεια απόδοση εργασιακά, αλλά και άριστες σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους! Κανένα οικονομικό πρόβλημα, δεν θα σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, ο Ήλιος που περνάει σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, σου προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για διασκέδαση, τύχη, φήμη, χαρά και έντονη κοινωνική δράση! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που σε βοηθά σε μεγάλο βαθμό να εκπληρώσεις επιθυμίες, σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, γεγονότα και συγκυρίες στην σχέση σου, σου δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Κατακτήσεις, θαυμαστές, κομπλιμέντα και εξομολογήσεις, σου δίνουν χαρά, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά έρχονται κέρδη, μέσα από τυχερά παιχνίδια, αρκεί να μην το παρακάνεις στο ρίσκο! Στον τομέα της εργασίας, σε βοηθά η δημιουργικότητα σου για να πετύχεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό, σε ωθεί να ασχοληθείς με σπίτι και οικογένεια! Επίσης παρασύρεσαι σε αναβίωση αναμνήσεων, αναδρομή σε σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, νοσταλγία και ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια! Μπορείς να απολαύσεις, την ηρεμία και την γαλήνη του προσωπικού χώρου σου, όπως και την συντροφιά των αγαπημένων σου ανθρώπων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματικές και ρομαντικές στιγμές, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία επικοινωνία από ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και έτσι να επιδιώξεις επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εμφανίζονται κάποια έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας! Επαγγελματικά, θα είσαι ικανοποιημένος σήμερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού και σου φέρνει χαρμόσυνα νέα, τηλεφωνήματα, επαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις! Μία ημέρα γεμάτη ευχάριστες δραστηριότητες ήρθε, φίλε Παρθένε και ετοιμάσου για χαρούμενες στιγμές με τον κοινωνικό σου περίγυρο, όπως και για επίτευξη στόχων! Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, νιώθεις δημοφιλής, αλλά και υπερκινητικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος έρχεται μία νέα γνωριμία! Σήμερα μάλιστα, είναι η ιδανική ημέρα να βγεις έξω, να βρεθείς με κόσμο και να φλερτάρεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, ετοιμάζει μία πρόταση εξόδου για τους δυο σας! Πες ναι και θα περάσετε πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά που αφορούν συναδέλφους, διότι θα εκτεθείς! Οικονομικά, κάνε άμεσα προγραμματισμό, γιατί μάλλον έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact