ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στον Σκορπιό από σήμερα και τα ερωτικά μας Σκορπάκια έχουν γενέθλια και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Επιπλέον όλα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, ευνοούνται ιδιαίτερα από την θέση αυτή του Ήλιου, αφού «φωτίζουν» την ζωή τους και προωθούν αποτελεσματικά τα σχέδια τους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, έφτασε η ημέρα επιτέλους, που θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές, που εδώ και καιρό ήθελες! Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, δεν φοβάσαι να ξεκινήσεις από το μηδέν, σε πολλούς τομείς της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν και να αναγεννηθείς! Απαλλάσσεσαι από τοξικές σχέσεις ή ψυχοφθόρες καταστάσεις και νιώθεις απόλυτα ανανεωμένος ψυχολογικά! Επιπλέον, ένα μυστικό που τώρα αποκαλύπτεται, εξυπηρετεί απόλυτα στους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου εμφανίζεται και αυτό σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στην σχέση σου! Λόγω της ισχυρής σου διορατικότητας, θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλει το ταίρι σου από εσένα και θα ξέρεις που ακριβώς βρίσκεστε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές ή εξελίξεις σήμερα! Οικονομικά, είναι καλή ημέρα για χρέη, επενδύσεις, κεφάλαια και κληρονομιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με το πέρασμα του Ήλιου απέναντι σου, στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνεται άμεσα η δυνατότητα, να βελτιώσεις όλες τις σημαντικές για σένα, διαπροσωπικές σχέσεις! Μπορείς να έρθεις ξανά κοντά σε άτομα που είχες απομακρυνθεί, λόγω κάποιας παρεξήγησης του παρελθόντος! Επίσης, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις, ποιες από τις συναναστροφές σου, αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σου! Θα έχεις την ευκαιρία να ζυγίσεις κάποιες καταστάσεις και αν είχες στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιους, τώρα θα βρεις το δίκιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να του κάνεις κουβέντα για επισημοποίηση ή απλά για να έρθετε πιο κοντά! Για εσένα που είσαι ελεύθερος, η μέρα σου προσφέρει ευκαιρίες, να κάνεις μία νέα σχέση, μία αξιόλογη γνωριμία ή να βρεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην ξοδεύεις χρήματα για καλλωπισμό σήμερα! Έχεις πιο σημαντικές ανάγκες! Στην καριέρα, έρχονται νέες συνεργασίες και συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact