ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Κάποιες καταστάσεις σήμερα φίλε Ζυγέ, με τη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σε κάνουν να αισθανθείς και πάλι ασφαλής και ικανοποιημένος! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, επιδιώκεις μόνο αξιόλογες, δοκιμασμένες και αξιόπιστες διαπροσωπικές σχέσεις με τις οποίες νιώθεις άνεση και σιγουριά! Επιπλέον ασχολείσαι και με την βελτίωση της εμφάνισής σου, αρκεί να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου! Ωστόσο, πες όχι σε εκρήξεις ζήλιας ή κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, αφού λόγω ανταπόκρισης, ανακτάς την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές και είσαι ήρεμος! Μπορείς να χαρείς με τα οικονομικά σου σήμερα, αφού έρχονται θετικές εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου αγαπητέ Σκορπιέ και είσαι έτοιμος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου! Απολαμβάνεις μία περίοδο άπειρων ευκαιριών, δυνατοτήτων και διευκολύνσεων, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου και σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση! Να είσαι επίμονος και σταθερός σε αυτά που επιθυμείς και διεκδικείς και θα διαπιστώσεις πως αρκετοί από τους στόχους σου θα υλοποιηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα έχεις την δυνατότητα, να ζητήσεις και να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου από τον σύντροφο σου, αφού θα υπάρξει ανταπόκριση από εκείνος! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες, ομορφιά, γοητεία, αλλά και ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα ή μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά κατακτάς στόχους και σκοπούς! Αν ψάχνεις για δουλειά, σήμερα είναι καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείς! Προσοχή στην τάση σου για οικονομικές σπατάλες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό και ήρθε η στιγμή, φίλε Τοξότη, να αντιμετωπίσεις όλες τις πτυχές του υποσυνειδήτου σου! Κατάλληλη ημέρα για να αποδεχτείς τα λάθη σου, να απαλλαγείς από ενοχές και να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους! Μπορείς να νικήσεις, φοβίες, άσχημες σκέψεις, ανασφάλειες και αβεβαιότητα, γιατί πραγματικά σου αξίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι επιρρεπής σε κρυφές απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες! Μην ρισκάρεις ωστόσο, την σχέση σου, για εφήμερες απολαύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, είτε ανακαλύπτεις έναν κρυφό θαυμαστή, είτε μαθαίνεις κάτι κρυφό, το οποίο εξυπηρετεί απόλυτα τα ερωτικά σου συμφέροντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διαίσθηση σου σε βοηθά σήμερα, να βρεθούν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε μέχρι σήμερα σε καριέρα και χρήμα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact