ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Όταν κάποιοι επιχειρούν να σε εκμεταλλευτούν ή όταν «φτάνει ο κόμπος στο χτένι» δεν χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε πισωγυρίσματα. Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί είτε να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στην ζωή σου, είτε να σκύψεις το κεφάλι και να συνεχίσεις την πορεία σου κάτω από νέους και μάλλον δυσβάστακτους όρους, που αναπόφευκτα αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή, όπου καλείσαι να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να είσαι δέσμιος/α εξαρτήσεων που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς ή αν θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και νοοτροπίες που σε μπλοκάρουν συναισθηματικά.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μερικές φορές ο εγωισμός δεν σε βοηθά, αφού αρνείσαι πεισματικά να εγκαταλείψεις μια δουλειά που θεωρείς ότι είναι «παιδί σου». Στην παρούσα φάση όμως ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να μην φορτωθείς με νέες και δυσβάστακτες υποχρεώσεις, προκειμένου να «διασώσεις» μια κατάσταση που δεν σώζεται. Αντίθετα δες με ποιον τρόπο μπορείς να αποζημιωθείς για όσα αφήνεις πίσω σου.

Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι ο/η σύντροφος σου είναι «αλλού», ψάξε να βρεις αν πίσω από την κακή διάθεση του/της κρύβεται ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την μεταξύ σας σχέση αλλά δυσκολεύεται να το μοιραστεί μαζί σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Σκορπιό διαμορφώνει μια μάλλον μυστικοπαθή καθημερινότητα, γι αυτό μην απορήσεις αν αντιληφθείς ότι οι κινήσεις σου παρακολουθούνται στενά από πρόσωπα που είτε θεωρούν ότι κάτι τους κρύβεις, είτε περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν σε βάρος σου. Παράλληλα όμως μπορείς κι εσύ να λάβεις τα μέτρα σου, αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της… αντικατασκοπείας!

Ερωτικά
Είσαι έτοιμος/η να «τα παίξεις όλα για όλα», αναλαμβάνοντας ενδεχομένως και κάποιες δεσμεύσεις που είναι βέβαιο ότι μελλοντικά θα σε «πνίξουν». Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να απολαύσεις ότι μπορεί να σου προσφέρει μια απλή περιπέτεια.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact