ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αναδείξει ένα σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα στο οποίο θα κληθείς να πάρεις θέση θέλοντας και μη. Κι αν τελικά διαπιστώσεις ότι δεν έχουν όλοι την δική σου καλή διάθεση να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, μην επιμείνεις, αφού είναι μάλλον αδύνατον να αλλάξεις αποφάσεις που ενέχουν μια μεγάλη δόση «βεντέτας».

Ερωτικά
Το τι θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση και δεν αφορά άλλα πρόσωπα που έχουν διαφορετικά κριτήρια. Αν μάλιστα τα «βέλη» έλθουν εξ οικείων, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Γενικά
Είναι αλήθεια πως αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, αποκλείεται να μην γίνει, το θέμα όμως γίνεται πιο… περίπλοκο όταν στα σχέδιά σου συμμετέχουν και άτομα που δεν έχουν ούτε τις αντοχές, ούτε το πείσμα σου. Κι όταν ο… Πλούτωνάς σου δεν αρκεί για να τα εμψυχώσει είναι λογικό να υπάρξουν έντονες διαφοροποιήσεις, που μπορεί να λάβουν και την μορφή μιας υπονόμευσης ή «προδοσίας».

Ερωτικά
Η καχυποψία σου «κτυπάει κόκκινο» κι ίσως μπεις στην διαδικασία να ψάξεις τι μπορεί να σου κρύβει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παραβιάζοντας ακόμη και τα προσωπικά του δεδομένα. Τελικά όμως μπορεί να βρεις αυτά που… θέλει να βρεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν επιθυμείς πραγματικά να υλοποιήσεις μέρος των φιλοδοξιών σου, τότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς και να ενταχθείς σε ένα σχήμα που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα κι ίσως να ακολουθεί κάποιες μεθόδους που… δεν σου αρέσουν. Ατυχώς όμως φαίνεται να μην έχεις άλλη επιλογή, εκτός πια κι αν αποφασίσεις να «βγεις από το παιχνίδι», πασχίζοντας μόνος σου απέναντι σε «θηρία».

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να «σου πάρει τα μυαλά» και να χάσεις το μέτρο αλλά να θυμάσαι ότι ακόμη κι αν κερδίσεις την προσοχή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, η εικόνα που δίνεις προδιαθέτει για μια περιπέτεια κι όχι για κάτι πιο σοβαρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact