ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου

Αυξήσεις, αυξήσεις….αυξήσεις, μας έχουν ταράξει στα νέα μέτρα και τα οικονομικά μας δεν πάνε καθόλου καλά. Τουλάχιστον τα ερωτικά μας θα πάνε καλά;

Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιό σας για το Σάββατο 30/10/2015

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις βουλές των ισχυρών, αφού αν πας κόντρα στα συμφέροντα τους δεν έχεις καμία τύχη. Στην ουσία παίζεις με «σημαδεμένη τράπουλα» κι αν θες να πετύχεις «πάση θυσία», σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες «εκπτώσεις» στην ελευθερία των κινήσεων σου.

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη δεν σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματα σου κι από αυτήν την άποψη δείχνει… μάταιο το να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση. Καλύτερα να αφήσεις τον χρόνο να «τρέξει».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του ενεργού Πλούτωνα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι η συνεργασία σου με ένα άτομο ή φορέα, δεν σου επιτρέπει να κινηθείς παρά μόνον σε μια «προ-εγκεκριμένη» κατεύθυνση, αναλαμβάνοντας μάλιστα όλες τις ευθύνες στην περίπτωση που «κάτι δεν πάει καλά». Κι αν αυτό σου μοιάζει με… εκβιασμό δεν έχεις παρά να αρνηθείς, ξέροντας όμως ότι συνεχίζεις μόνος/η.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνά δύσκολες ώρες. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την εύνοια κάποιου/ας, που τελικά πρόκειται να σε… βασανίσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φαίνεται να σε απασχολεί ένα οικονομικό θέμα, το οποίο όμως δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνον αν κάνεις κάποιες μεγάλες παραχωρήσεις ή αν δεσμεύσεις μέρος των περιουσιακών σου στοιχείων. Κι επειδή δεν είσαι από τους τύπους που μπορούν να ανταποκριθούν με συνέπεια στην τήρηση των δεσμεύσεων τους, θα ήταν πολύ πιο σοφό να μετριάσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου.

Ερωτικά
Δεν νοείται ένα πρόσωπο που υποτίθεται πως σε αγαπά, να «σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό», προκειμένου να γίνει το δικό του. Αν λοιπόν βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια τέτοια κατάσταση, το πιο σοφό θα ήταν να πάρεις το καπελάκι σου και… δρόμο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact