ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο τέλειος άντρας – Τα 7 χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες

Λένε πως οι άντρες είναι απλά όντα. Με αυτό το σκεπτικό όταν βρίσκουν μια γυναίκα ελκυστική, θέλουν να την γνωρίσουν.

Αν καλύπτει και άλλα «θέλω» τους, είναι δηλαδή έξυπνη και αστεία, επιθυμούν να την γνωρίσουν καλύτερα και πιθανότατα να κάνουν σχέση μαζί της.

Από την άλλη πλευρά, λένε πως οι γυναίκες είναι πιο σύνθετα όντα. Οταν ψάχνουν για σύντροφο φαίνεται να θέλουν κάποιον που δεν είναι μόνο στα γούστα τους εμφανισιακά αλλά πληροί και κάποιες άλλες προϋποθέσεις. Το να είναι κάποιος ας πούμε πανέμορφος δεν αρκεί όταν ανοίγει το στόμα του και «πετάει βατράχια», μιας και οι γυναίκες θέλουν να θαυμάζουν τη σχέση τους. Επίσης, δεν θέλουν να βγαίνουν με τον «κύριο Καβούρη», βρίσκοντας χαριτωμένο τον Σκρουτζ Μακ Νταγκ μόνο στη Ντίσνεϊ, ενώ δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με χωρίς χιούμορ.

Ας δούμε λοιπόν τα αντρικά εκείνα χαρακτηριστικά που τρελαίνουν τις γυναίκες:

Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ο βασιλιάς των βασιλιάδων. Αν δεν έχει αυτοπεποίθηση καλύτερα κλείσου στο καβούκι σου και μείνει εκεί διαβάζοντας βιβλία για το πώς να την αποκτήσεις. Οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους έναν άνδρα με σιγουριά, καθώς αυτό τους εμπνέει ασφάλεια και αποκαλύπτουν κάποιον που μπορούν να στηριχθούν για να κάνουν οικογένεια.

Φιλοδοξίες

Οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες με επιτυχημένη σταδιοδρομία, όχι γιατί έχουν οικονομική άνεση, αλλά γιατί η επιτυχία και οι φιλοδοξίες τους συνδέονται με ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως η δέσμευση, η πειθαρχία και η ηθική, τα οποία συνθέτουν την εικόνα ενός καλού συντρόφου.

Χιούμορ

Καμία δεν θέλει έναν άνδρα κατσούφη με μούτρα μέχρι το πάτωμα. Δεν είπαμε να είναι λεπτό και ανέκδοτο, αλλά ένας σύντροφος που τις κάνει να κρατούν τη κοιλιά τους από τα γέλια είναι ελκυστικός και σέξι. Μην ξεχνάμε, βέβαια, πως το χιούμορ έχει ταυτιστεί με την εξυπνάδα.

Ευφυΐα

Ω ναι, η ευφυΐα είναι σέξι και μάλιστα πολύ. Κάποιες γυναίκες, δε, τη βρίσκουν πιο ελκυστική και από την εξωτερική εμφάνιση. Οι γυναίκες θέλουν να μαθαίνουν από το ταίρι τους, όχι ότι είναι χαζές και δεν ψάχνονται, αλλά ενθουσιάζονται όταν εκείνος ξέρει περισσότερα και τους ανοίγει νέους ορίζοντες.

Επικοινωνία

Οι γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που μπορούν να μπορούν να εκφραστούν και δείχνουν πρόθυμοι να ακούσουν τις ανησυχίες και τις επιθυμίες τους. Επίσης, ζητούν από τον άλλον να τις προσέχει όταν μιλούν και να μην αποσπάται, όταν η κουβέντα περιστρέφεται σε κάτι σημαντικό για εκείνες.

Ανεξαρτησία

Καμία δεν θέλει έναν άνδρα που δεν είναι ανεξάρτητος και δείχνει να κρέμεται από τους άλλους και περισσότερο από την οικογένειά του. Επιθυμούν ο σύντροφός τους να μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, να παίρνει αποφάσεις, να πληρώνει το νοίκι του και να μπορεί να μαγειρέψει έστω μακαρόνια.

Όλα αυτά δείχνουν έναν άντρα που μπορεί να «σηκώσει» τις ευθύνες μίας σχέσης και δεν θα της φορτώσει σε εκείνες.

Ανοιχτοχέρης

«Τσιγκούνη άνδρα μην πάρεις», συμβούλευαν οι γιαγιάδες τις εγγονές τους και είχαν δίκιο. Η τσιγκουνιά είναι στάση ζωής, με τον «Σκρουτζ» να δίνει λίγα αισθήματα και λίγο χρόνο στο ταίρι του. Δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, εννοείται πως θα το κάνουν, ωστόσο, θέλουν το ταίρι τους να προσφέρει και μην αλλάζει χρώματα όταν έρχεται ο λογαριασμός, μιας και με αυτό τον τρόπο αισθάνονται ασφαλείς δίπλα του.

bovary.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact