ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστιος κίνδυνος για τους κληρονόμους του… Τράγκα!

Όσο ο καιρός περνάει τόσο αυξάνεται η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας. Γιατί απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν ξέρει ακριβώς το μέγεθος της αμύθητης περιουσίας του εκλιπόντος δημοσιογράφου αφού μέρα με τη μέρα όλο και νέα ακίνητα προστίθενται στον ήδη μακρύ κατάλογο.

Ένας πραγματικός θησαυρός που ούτε οι κληρονόμοι του ξέρουν την έκτασή του γι’ αυτό και γνωστή αμερικανική εταιρεία έχει αναλάβει να “ξετρυπώσει” ακίνητα και καταθέσεις ανά τον κόσμο.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα των κληρονόμων οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Κι ενώ η χήρα και τα δύο παιδιά του προσπαθούσαν να βρουν μια άκρη για τη μοιρασιά – τι θα πάρει ποιος και με βάση το Δίκαιο ποιας χώρας θα γίνει αυτό – προέκυψε και τέταρτος δικαιούχος που απ’ ότι φαίνεται διεκδικεί τα περισσότερα και έχει μάλιστα προτεραιότητα. Είναι ο σύνδικος που διεκδικεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ είτε για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου είτε για λογαριασμό προμηθευτών που έμειναν απλήρωτοι μετά την πτώχευση των εταιρειών.

Σε στήλη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” αναφέρεται μεταξύ άλλων πως “ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν όλες οι πλευρές έχει να κάνει με το γεγονός ότι πριν τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα είχαν φτάσει καταγγελίες στην Οικονομική Εισαγγελία αλλά και στην αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με τις αρχές όμως να εκτιμούν ότι οι έρευνες θα ήταν δύσκολο να προχωρήσουν εφόσον εμπλέκονται και ξένα κράτη, που συνήθως δεν δίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες.

Με δεδομένο όμως ότι τα περιουσιακά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και ότι στο παιχνίδι μπαίνει πλέον και ο σύνδικος υπό πτώχευση εταιρείας, υπάρχει κίνδυνος να ζητηθούν από τις τράπεζες πληροφορίες για να προχωρήσει τελικά ο έλεγχος από τις αρμόδιες Αρχές. Σε μία τέτοια περίπτωση άνθρωποι που γνωρίζουν καλά Διεθνές και Αλλοδαπό Δίκαιο τονίζουν ότι μία ελληνική Αρχή και ιδιαίτερα η Αρχή για το ξέπλυμα ζητήσει έλεγχο θα υπάρχει εμπλοκή στην περίφημη λίστα World-Check της Thomson Reuters, που επί της ουσίας θα σημάνει και το πάγωμα σε οποιαδήποτε τράπεζα στο εξωτερικό για όλες τις εταιρείες που ανήκουν στον Γιώργο Τράγκα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact