ΚΟΣΜΟΣ

Θα εκτελούνται οι Ρώσοι λιποτάκτες…

Ένα βρετανικό δημοσίευμα της σκανδαλοθηρική Daily Mail κάνει λόγο για τάγματα απεσταλμένα από την Μόσχα για να σκοτώνουν όσους λιποτακτούν.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να μαίνεται για 28η ημέρα, η Ρωσία βρίσκει σθεναρή αντίδραση και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποφασίσει να πάρει δραστικά μέτρα για τους λιποτάκτες από το πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», του Ρώσου προέδρου Πούτιν βρίσκονται ήδη στην εμπόλεμη ζώνη και ακολουθούν τα στρατεύματα στις αποστολές τους. Ωστόσο, αν κάποιος λιποτακτήσει, τότε αυτόματα… εκτελείται!

Παράλληλα, οι Ρώσοι στρατιώτες που εκφράζουν στους διοικητές τους την επιθυμία ότι θέλουν να αποχωρήσουν από το μέτωπο γιατί δεν νιώθουν καλά κι ότι το ηθικό τους είναι «πεσμένο», λαμβάνουν την ακόλουθη απάντηση:

«Ή θα σε πυροβολήσω ή θα πεθάνεις πολεμώντας».

Οι Ρώσοι πλέον δεν προβληματίζονται μόνο για την καθυστέρηση της στρατιωτικών επιχειρήσεων με στόχο την κατάληψη στρατηγικών ουκρανικών πόλεων αλλά και για τον αυξημένο αριθμό των αποστατών στους κόλπους του στρατεύματος.

Πολλοί αρνούνται να πολεμήσουν στη Χερσώνα και το Μικολάιβ όπου υπάρχει ισχυρή ουκρανική αντίσταση, όπως ισχυρίζονται οι ουκρανικές αρχές που έχουν ήδη συλλάβει χιλιάδες Ρώσους αιχμαλώτους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact