ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλει να κλείσει Φεντάλ και Σλιμανί ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Abola, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τόσο τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ, Ζουχαϊρ Φεντάλ, όσο και τον σέντερ φορ Σλιμανί.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ζουχαϊρ Φεντάλ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Abola».

Οι πράσινοι βρίσκονται στην αναζήτηση βασικού στόπερ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Φραν Βέλεθ στο πλευρό του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Οι Πορτογάλοι βάζουν το τριφύλλι στο κάδρο για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλουν και άλλες ομάδες και συγκεκριμένα ομάδες από την Ισπανία.

Ο Φεντάλ έχει ύψος 1.92 και έχει αγωνιστεί σε Πάρμα, Αλαβές, Ρεάλ Μπέτις, Σπόρτινγκ, Παλέρμο και Εσπανιόλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα και γενικότερα έχει κάνει μεγάλη καριέρα.

Επιπρόσθετα, η Abola κάνει αναφορά και στον Σλιμανί ξανά και αναφέρει ότι οι πράσινοι θέλουν να πραγματοποιήσουν διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact