ΔΙΑΦΟΡΑ

Τον θέλεις αλλά σε αγνοεί; Σίγουρα κάνεις αυτά τα 4 λάθη

Toν θέλεις αλλά σε αγνοεί. Θα μου πεις, ότι δεν είναι λογικό γιατί αφενός του έχεις δείξει τα αισθήματά σου και αφετέρου είσαι μια χαρά κοπέλα. Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Μήπως κάνεις κάποια συγκεκριμένα λαθάκια; Για διάβασε παρακάτω…

Όλες οι γυναίκες δείχνουν καλύτερες χωρίς make up Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι την μέρα που είσαι μία θεά, κατά γενική ομολογία, εκείνος δείχνει να μη σε βλέπει καν; Μη στενοχωριέσαι, δεν είσαι άσχημη. Πολύ απλά, κανένας άντρας δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει την ψεύτικη βλεφαρίδα, γιατί πολύ απλά δεν τον νοιάζει. Τα αγόρια συνηθίζουν να λένε το εξής: Μία γυναίκα που δείχνει ωραία και σέξι με μακιγιάζ, δείχνει ακόμα καλύτερη χωρίς αυτό. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο φυσική και δε θα χάσεις.

Μία γυναίκα είναι σέξι όταν ξέρει τι θέλει Όπως καταλαβαίνεις, και μιας και μιλάμε για γυναίκες και όχι για κορίτσια, τα βασικό είναι να ξέρεις τι σου γίνεται. Αν την μία μέρα λες κάτι, και την αμέσως επόμενη το ανατρέπεις, τότε μάλλον δε θα σε πάρει στα σοβαρά και δεν έχει άδικο σε αυτό. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα πιο ελκυστικό, από μία γυναίκα που ζητάει αυτό που θέλει και είναι σίγουρη για τον εαυτό της.

Μην προσπαθείς πολύ Ο κυνηγός είναι ο άντρας, και αν αυτό δε σου λέει και πολλά, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες. Με λίγα λόγια, όταν τον θέλεις, και φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, του γίνεσαι κάπως δεδομένη, κάτι που φυσικά με τον καιρό του προκαλεί αδιαφορία. Δήλωσε τα συναισθήματά σου, ή για την ακρίβεια τη συμπάθειά σου, αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα αφήσεις πάνω του.

Η σαλάτα… δεν είναι λύση Θυμάσαι που οι γυναίκες ντρέπονταν να φάνε μπροστά στους άντρες και συνήθως έπαιρναν μία σαλάτα; Ε τώρα κάνε το αντίθετο: Όταν είσαι μαζί του φάε δίχως αύριο και μόνη σου φάε τη σαλάτα για να μη γίνεις και μία μικρή μπαλίτσα. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν καταπιέζονται στο φαγητό. Επίσης λατρεύουν και τα ωραία κορμιά! Πουθενά δεν τους βρίσκεις τελικά.

queen.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact