ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση έδειξε ανοχή στην απατεωνιά του Σώρρα

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ασχολούνται με τους νεοαπατεώνες – κάποιοι ίσως να νιώθουν και μια μακρινή συγγένεια»

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διόγκωση του φαινομένου του Αρτέμη Σώρρα επιρρίπτει η Δημοκρατική Συμπαράσταση και καλεί την δικαιοσύνη να παρέμβει, όπως επίσης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος διακρίνει και ομοιότητες μεταξύ των «κοινών απατεώνων» του Σώρρα και των «πολιτικών απατεώνων» της «δημαγωγίας και του λαϊκισμού».

Στην ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Συμπαράταξη εγκαλεί την κυβέρνηση για «απάθεια και ανοχή» απέναντι στο φαινόμενο – κάτι που θα συνιστά «συνενοχή», αν δεν αναλάβει η κυβέρνηση άμεσα πρωτοβουλία για την προστασία των πολιτών.

«Έμποροι ελπίδων με μπόλικη δόση εθνικισμού και συνωμοσιολογίας, εκμεταλλεύονται την απελπισία των πολιτών μιας χώρας βυθισμένης στην κρίση. Πόσο ακόμη θα επιτρέπεται  ο εμπαιγμός του επίσημου κράτους και της ίδιας της δικαιοσύνης;Πότε -επιτέλους- θα υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για τη συνεχιζόμενη εξαπάτηση πολιτών;» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Από πλευράς του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε ανάρτησή του στο Facebook, εγκαλεί την κυβέρνηση ότι δεν έκανε ό,τι θα έπρεπε για να σταματήσει την «απατεωνιά» του Σώρρα: «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ασχολούνται με τους νεοαπατεώνες – κάποιοι ίσως να νιώθουν και μια μακρινή συγγένεια» σημειώνει.

«Έταζαν ότι θα διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους και ο Σώρρας υπόσχεται ότι θα εξαγοράσει ο ίδιος το δημόσιο χρέος. Έλεγαν ότι η μόνη λύση για τα κόκκινα δάνεια είναι η σεισάχθεια οφειλών προς τις τράπεζες και ο Σώρρας λέει ότι θα πληρώσει ο ίδιος από το λογαριασμό των 600 δισ. όλα τα ιδιωτικά χρέη» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης, για να καταλήξει: «Είναι μεγάλη, λοιπόν, η κουβέντα που πρέπει να γίνει στην κοινωνία για τους λαϊκιστές, τους δημαγωγούς και τελικά τους πολιτικούς απατεώνες. Τώρα όμως, η Δικαιοσύνη πρέπει να καθαρίσει το τοπίο από τους κοινούς απατεώνες. Ας προστατεύσουμε τους πολίτες τουλάχιστον απ’ αυτούς».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact