ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θερμό» επεισόδιο Καψή-Χρυσοβελώνη για τα σκάνδαλα

Καψής: Διορίσατε την κόρη σας στο γραφείο του Καμμένου στη Βουλή – Χρυσοβελώνη: Αυτά που λέτε είναι η ξεφτίλα της πολιτικής σκηνής

Σε λογομαχία με εκατέρωθεν κατηγορίες και εντάσεις εξελίχθηκε η συζήτηση μεταξύ της υποψηφίου των ΑΝΕΛ, κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του υποψηφίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ,  κ. Παναγιώτη Καψή, στο τηλεοπτικό στούντιο του Mega, με τον κ. Καψή να κατηγορεί την κ. Χρυσοβελώνη ότι διόρισε την κόρη της στη Βουλή και την υποψήφια των ΑΝ.ΕΛ. να απαντά χαρακτηριστικά: «αυτά που λέτε είναι η ξεφτίλα της πολιτικής».

Η κουβέντα ξεκίνησε όταν η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρθηκε σε σκάνδαλα που έχουν παλαιότερα δει το φως της δημοσιότητας, και έψεξε το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζοντας την περίπτωση του κ. Τσοχατζόπουλου.

Τότε ο κ. Καψής της απάντησε πως δεν θα έπρεπε συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη να αναφέρεται σε σκάνδαλα εφόσον το κόμμα της διόρισε την κόρη της στη Βουλή. Σε έντονους τόνους ήρθε η απάντηση της υποψηφίου των ΑΝΕΛ η οποία ισχυρίστηκε: «αυτά που λέτε είναι η ξεφτίλα της πολιτικής. Σήμερα που μιλάμε είναι ψέμα, παλαιότερα υπήρξε η κόρη μου στο γραφείο του κ. Καμμένου».

Σπεύδοντας να εξηγήσει η υποψήφια βουλευτής τόνισε πως «ο κάθε αρχηγός κόμματος έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους ανθρώπους που εμπιστεύεται. Μέσα σε αυτούς ήταν και η κόρη μου. Ήταν συνεργάτιδα του γραφείο του κ. Καμμένου κι όταν έγινε μητέρα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει» και κατέληξε λέγοντας «είναι ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα».

Απαντώντας με τη σειρά του ο κ. Καψής ανέφερε: «Όταν κάθεστε και κάνετε καταγγελίες να μάθετε να τα ακούτε κιόλας» και με την προτροπή της παρουσιάστριας το επεισόδιο έληξε και τα πνεύματα κατευνάστηκαν.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact