ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο Αίγιο και αναπάντητα ερωτήματα για τον μυστήριο θάνατο της Μαρίτας Αγγελοπούλου

Παγωμένο» εξακολουθεί να είναι το Αίγιο από τον ξαφνικό χαμό της γνωστής επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου, που βρέθηκε νεκρή το πρωί της περασμένης Δευτέρας μέσα στο διαμέρισμά της, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το «τελευταίο αντίο»

Σήμερα, Τετάρτη 27/7, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου. Η κηδεία της θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα από τον Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.
Το χρονικό της υπόθεσης θανάτου

Τα αίτια που στοίχισαν τη ζωή στη 43χρονη καλλονή παραμένουν άγνωστα για την ώρα, ωστόσο όλα δείχνουν πως ήταν παθολογικής φύσεως. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων που έγιναν, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της συνιδιοκτήτριας του cafe bar-restaurant. Ανώνυμο στον Λόγγο αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που της επιφύλασσε η μοίρα. Πριν από 11 χρόνια η Μαρίτα Αγγελοπούλου έχασε τον πατέρα της, όταν πληρωμένοι δολοφόνοι τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ στο γκαράζ του σπιτιού τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Σήμερα το προφίλ της στο facebook κατακλύζεται από τα μηνύματα των δικών της ανθρώπων, που έπεσαν από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξή της. Όλοι όσοι γνώρισαν τη 43χρονη είχαν να πουν μόνο καλά λόγια. Η δολοφονία του πατέρα της το 2011, όπως λένε, είχε τραυματίσει την ψυχή της και τα όνειρά της.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αναφέρουν ως μία δυναμική γυναίκα και επιχειρηματία που τα τελευταία χρόνια στεκόταν αξιοπρεπώς στον χώρο της εστίασης με χαμόγελο και ήθος. Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα στη σελίδα της ξεχωρίζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μιας στενής φίλης της που αναφέρεται στην ημέρα της κηδείας του πατέρα της. «Κορίτσι γλυκό, γυναίκα θεσπέσια, πνεύμα ανήσυχο, ψυχή ευαίσθητη…

Χαμόγελο φωτεινό, γέλιο γάργαρο, μάτια αστραφτερά… Παρουσία με ουσία διττή, παιδί αθώο και γυναίκα εκρηκτική, σαγηνευτική… Άνθρωπος από εκείνους που ξεχωρίζουν, είτε το θέλουν είτε όχι…

Από το πρωί που έμαθα πως μας άφησες μου περνάνε από το μυαλό στιγμές μας από τα 15 μας χρόνια μέχρι πρόσφατα… Πιο πολύ από όλες τη νύχτα που ήμασταν σπίτι σου πριν από την κηδεία του μπαμπά σου.

Δεν ήθελες να κάθεσαι στο σαλόνι όπου ήταν το φέρετρο και μας είχες πάρει να καθόμαστε σε άλλο χώρο. Κάποια στιγμή μού ζήτησες να πάμε στην κουζίνα να φέρουμε κάποια κεράσματα. Καθώς περάσαμε από την ανοιχτή πόρτα του σαλονιού, μου είπες: “Μισό λεπτό να δω τι κάνει”. Πήγες κοντά του, χάιδεψες το φέρετρο και επέστρεψες λέγοντας:

“Καλά είναι”. Τώρα που πας να τον βρεις είμαι σίγουρη πως θα είσαι κι εσύ καλά, αφού θα είσαι πάλι στην αγκαλιά του. Καλό ταξίδι, Μαρίτα μου! Θα σε θυμόμαστε πολλοί, γιατί εκτός από άνθρωπος ήσουν και ιδέα… Από αυτές που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο….» γράφει η στενή φίλη της Μαρίτας Αγγελοπούλου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact