ΕΛΛΑΔΑ

«Θώρακας, πνεύμονες και 4 σπασμένα πλευρά τα σοβαρότερα τραύματα» – Συγκλονίζει η κοπέλα που απ’ το Allou! Fan Park κατέληξε στη ΜΕΘ

Την ώρα που η έρευνα για τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος στο Allou! Fun Park στου Ρέντη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον πραγματογνώμονα που έκανε την πολύωρη αυτοψία στις εγκαταστάσεις να δηλώνει πως η βάρκα δεν εκτροχιάστηκε, αλλά η ταχύτητα της πάνω στη στροφή ήταν -μυστηριωδώς- αυξημένη, η 21χρονη Αγγελική που κατέληξε στη ΜΕΘ με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα, επιτέλους άνοιξε τα μάτια της!

Η Αγγελική ήταν εκείνη που τραυματίστηκε πιο σοβαρά κατά τη διάρκεια του τρομακτικού ατυχήματος με το βαγόνι, απ’ όπου η ίδια και οι τρεις φίλοι της… εκσφενδονίστηκαν και «έσκασαν» στο έδαφος.

Από τους τέσσερίς τους, στο νοσοκομείο παραμένουν εκείνη και ένας φίλος της, με την ίδια να έχει μεταφερθεί από σήμερα το μεσημέρι σε δωμάτιο του νοσοκομείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία της, μετά από αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ.

Η Αγγελική τα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα, με τους γονείς της να αισιοδοξούν ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για το παιδί τους.

«Αναρρώνω. Έχω χτυπήσει τα πλευρά μου, τα χέρια τα πόδια. Πιο σοβαρά είναι ο θώρακας και οι πνεύμονες και τα τέσσερα σπασμένα πλευρά που έχω», λέει η ίδια, μιλώντας στο MEGA, και προσθέτει ότι το ατύχημα έγινε «στη δεύτερη διαδρομή. Από εκεί και μετά δε θυμάμαι κάτι.

Δεν υπήρχε άλλο βαγόνι μπροστά μας.

Το τρενάκι δεν έχει ζώνες ασφαλείας, μόνο κάτι λαβές για να κρατηθούμε».

Η κοπέλα τονίζει πως η παρέα της δε σηκώθηκαν όρθιοι καμία στιγμή της διαδρομής. «Δεν σηκωθήκαμε όρθιοι καθόλου. Ήμασταν καθιστοί ο ένας πίσω από τον άλλο. Και να θέλαμε να σηκωθούμε για κάποιον λόγο, είναι αδύνατον, δε γίνεται».

Όπως λέει η ίδια, δεν έχει μνήμες από το ατύχημα, με τους γιατρούς πλέον να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της. «Δεν θυμάμαι το ατύχημα, η πρώτη μνήμη είναι από το νοσοκομείο», σημειώνει.

Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact