ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση

Πέμπτο 24ωρο για τον γνωστό έμπορο ανταλλακτικών στα χέρια των κακοποιών.

Πέμπτη εφιαλτική ημέρα και για τους συγγενείς του, που με «κομμένη» την ανάσα περιμένουν ένα καλό νέο για την τύχη του.

Μετά τον καταιγισμό των πληροφοριών τις πρώτες 48 ώρες για το πώς έδρασαν οι απαγωγείς εκείνο το βράδυ στο Ντράφι, όσο και για τις διαπραγματεύσεις του αδελφού του επιχειρηματία για τα λύτρα που ζήτησαν οι δράστες, πλέον τηρείται απόλυτη σιγή.

Τα όσα διαδραματίζονται με σκοπό την απελευθέρωση του 40χρονου εμπόρου, γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Αναμένονται εξελίξεις

Η αίσθηση ωστόσο είναι ότι πολύ σύντομα, μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες θα οδηγήσουν στο αίσιο τέλος της περιπέτειας για τον επιχειρηματία, παρότι φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες η επικοινωνία μεταξύ των συγγενών και των απαγωγέων πέρασε δια πυρός και σιδήρου, τα πράγματα δείχνουν να συγκλίνουν προς τη λύση τους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της απαγωγής, με τις έρευνές τους να έχουν επικεντρωθεί στο επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία, καθώς εκτιμάται ότι οι απαγωγείς γνώριζαν καλά τον 40χρονο.

Επίσης, στο στόχαστρό τους βρίσκεται το λευκό κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο όλα δείχνουν ότι χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή.

Αυτό που ερευνούν είναι εάν το συγκεκριμένο όχημα «προκύπτει» και σε άλλες ενέργειες, καθώς είχε κλαπεί εδώ και ένα χρόνο από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου όπως και εάν «εμφανίζεται» την βραδιά της ένοπλης ληστείας σε βάρος του αδελφού του επιχειρηματία στο κατάστημα με τα ανταλλακτικά στο Μενίδι, τον Αύγουστο του 2020.

Τα άτομα που απήγαγαν τον επιχειρηματία φαίνεται πως μιλούσαν «καθαρά» ελληνικά, με τις Αρχές να θεωρούν ότι πρόκειται για κακοποιούς με πλούσιο βιογραφικό, όχι όμως στις απαγωγές, μιας και η τακτική που ακολούθησαν, τουλάχιστον αρχικά, έδειχνε μη επαγγελματίες του είδους.

Το βέβαιο είναι ότι η οικογένεια κάνει συνεχείς προσπάθειες ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις των απαγωγέων, με τρανταχτό παράδειγμα το «παζάρι» τα λύτρα να πέσουν κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Πηγή: Mega

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact